MotoNews.pl

Powrót do FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fabryka Samochodów Osobowych ponownie powróciła do swojego starego loga FSO. Nazwa Daewoo spadła z Żerania gdyz jak stwierdził zarząd nie ma co promowac inwestora który dawno przestał nim być. I tak od teraz na ciągle produkowanych Lanosach i Matizach pojawi się logo FSO a zniknie DAWEOO i jego znaczek. Licencję produkcji Lanosa i Matiza upływa w 2006 roku co będzie dalej zobaczymy

ale jaja!!! lanos ze znaczkiem fso? dla mnie zajebiscie!!!

Lanos zawsze mi sie podobal

może wyjdzie jakiś nowy polonez?

Mnie sie Lanos bardzo podoba zwłaszcza wersja 5 drzwiowa i 3 drzwiowa

Cytat:
2004-09-05 14:31:45, Szczeniak pisze:
może wyjdzie jakiś nowy polonez?

Nie ma na to szans!! Fabryka ledwo co przedzie i ma jeszcze nowy model projektowac Choc FSO to taka porabana firma ze wszystko jest mozliwe

Jak wyjdzie lanos albo matiz ze znaczkiem FSO to wrzucam swojego Poloneza do rzeki

weź zmień ten post żeby Ci ktos tego nie przypomniał. a mi to wisi.. i tak POLONEZ JEST POLONEZ

byłem pijany nie wiedziałem co mówię ale matizów nie lubie I tico

Hehe to może się porobić wypas totalny!!!! a co do postu "michasmaniak'a" to nie ma powodów do zmartwień Poldek to POLDEK !!! Nie ma auta lepszego od tego Pozdroowka for all!!!

Lanos jest spoko ale Matiz ze znaczkiem FSO to lekki przegięcie

Pierwsze auta ze zmienionym logo, wyjada z tasm produkcyjnych pod koniec wrzesnia 2004 r.

Ja sie juz nie moge doczekac kiedy taki pojazd spotkam na drodze

Cytat:
2004-09-06 15:19:42, Dioda83 pisze:
Poldek to POLDEK !!! Nie ma auta lepszego od tego

Jako owner 132 nie mogę się z tym zgodzić

Ale o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
ale matizów nie lubie I tico

ja tez... szczegolnie tico...

Ale te wózki idą jak barszcz w byłym ZSRR... A fabrykę tak dobiło Daewoo. Jeśli FSO na nich zarobi to ja jestem jak najbardziej za...

Kumpel ma tico i nie narzeka. Fakt wymienil w niem skrzynie biegow, ale przy jego jezdzie to nie dziwie sie. Auto bylo zajezdzane od poczatku a wszystko wytrwalo. Nie ma to jak suzuki bo to przeciez suzuki alto. Jedynie to wnetrze takie tandetne.