[126p] ile są warte chromowane zderzaki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile mozna dac albo za ile sprzedac dwa zderzaki chromy nie skatowane??

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-09-15 16:17:37 ]

A masz na sprzedaż ??

a ktos potrzebuje ? jeden stan bdb drugi skatowany ale gratis...interesi kogos...(mam tez wiele innyc hczesci aternatory i wszystko wogole ) sory ze tu akurat sie zareklamowałem ale chodzi glownie o zderzaczki pzdrw

a ten bdb to przedni czy tylni?

Ja dałem 30 zł za komplet w stanie takim jak mam w profilu

tylni

Cytat:
2004-09-15 16:49:34, AgentCzor pisze:

sorry za szczerosc, ale tylna tablica an zderzaku przy tego klapie pasuje jak swini siodlo.... Zachecales do spojrzenia do profilu wiec spojrzalem

Cytat:
2004-09-15 16:57:59, kosa131 pisze:
Cytat:

sorry za szczerosc, ale tylna tablica an zderzaku przy tego klapie pasuje jak swini siodlo.... Zachecales do spojrzenia do profilu wiec spojrzalem

Chętnie kupie czystą klape od eleganata. NArazie po 2 weekendowych wyjazdach na tarnowskie szroty nie znalazłem nic :/
Maluszka mam miesiąc - i tak niezle wygląda

Cytat:
2004-09-15 17:05:52, AgentCzor pisze:
Cytat:
2004-09-15 16:57:59, kosa131 pisze:
Cytat:

Chętnie kupie czystą klape od eleganata. NArazie po 2 weekendowych wyjazdach na tarnowskie szroty nie znalazłem nic :/
Maluszka mam miesiąc - i tak niezle wygląda

wyglądał by lepiej jakbys dał tablice na swoje miejsce

Może i nieźle, ale WRÓC Z REJESTRACJĄ NA KLAPĘ. Będzie dla Ciebie lepiej i lepiej dla maluszka estetyki . Uwierz Kosie i mnie

jestem tego samego zdania. a co przedstawia fotka nr 5 w profilu??

Chyba mnie przekonaliście. A jak zrobiliście podświetlenie tablicy? W tych zdeerzaczkach nie ma jak zamontowac swiatla. Teraz mam nad tablicą zrobione z 2 białych diód. A 5 fotka w profilu to podświetlenie pedałów taki tam nie widoczny w dzień bajer zrobiony kosztem 6zł 50 gr

[ wiadomość edytowana przez: AgentCzor dnia 2004-09-15 17:21:07 ]

Tam jest seryjnie zamontowane na takie płytce od dołu chromowanego zderzaka. Całe nowe oświetlenie w Łodzi do starego typu zderzaka kosztuje 14PLN. NOWE.

orginalnie jest tam montowane takie podlozne światełko

no przeAgent... fajnie masz jak malujesz śruby razem z felgami...
no i daj ta rejestracje na swoje miejsce albo jak juz to pod zderzak

a ja dałem 15 zeta na szrocie za idealny tylny zderzak

lukaszc a Ty jak masz podswietlone i czy masz taką klape jak ja? Moze też bym sobie tablice na lewą strone walną A co do felg to siostra mi je malowala a i tak szukam pilnie 13-tek rekinów lub sc w normalnej cenie

[ wiadomość edytowana przez: AgentCzor dnia 2004-09-15 17:37:11 ]

1. Panowie Boombel o cos pytal nie? Wiec odpowiadam; na szrocie jesli uda ci sie znalezc dobre to zaplacisz 25-30 zl. Idealnych raczej na szrocie nie znajdziesz. Mozesz byc fuksiarzem i za 25 zl kupic nieuzywki od jakiegos dziadka na strychu... cuda jednak sie zdarzaja (moj kumpel...)
Jesli masz zderzaczki w idealnym stanie to pewnie za 70 zeta je sprzedasz. Moze nawet za 100... cuda sie zdarzaja (takiego wariata nie znam...)

2. Agent trzy sprawy... Rejstacja z powrotem na klape, bo dla mnie to jest fatal nonsens sciagac rejstracje i zostawiac seryjna klape (niemowie o zeberkach) Uwierz mi Mochowi i Kosie i wielu innym Druga sprawa to to co zauwazyl Krauzer NIE MALUJ SROB RAZEM Z FELGA!!! I kolejna sprawa to te listwy tez wyglada na to ze jak ktos malowal malucha to chyba zapomnial je sciagnac... Generalnie tak to wszystko wyglada jakbys wjechal maluchem do puszki z farba...
Sorki za slowa krytyki ale sam mowiles aby zajrzec do profilu, a poza tym jestesmy kolegami wiec sobie pomagamy
No i jeszcze jedno jak nie masz gleby to 12' nie komponuja sie z reszta...13' jeszcze ujda, ale tu niby jakis tam wizual tuning a tu nagle koleczka niczym plyty kompaktowe na kobzie wysokiej jak Kasprowy
Jak porobisz to bedziesz mial kaszla podobnego do mnie
Pozdrawiam i zycze milej pracy

Co do listew z boku to mialo ich nie byc ale mialem dziury w drzwiach pod listwy. Nie milem kasy zeby zaspawac a lakiernik mowil ze szpachla z dziur wypadnie i narazie dalem listwy - kupilem za 2 piwa Felgi nowe 13 jak pisze sie robią A dziwne że o siatkach na wlotach nie piszecie Tyle że siatke mam inną niż te zwykle

no wlasnie sie pytam bo moze mialbym do sprzedania 2 komplety w tym ze jeden bylby dla lo3ka a drugi to sie musze dowiedziec a bylby ktos chetny jakbym mial z tym ze nie na 100% i ile moze dać

Cytat:
2004-09-15 17:35:11, AgentCzor pisze:
Moze też bym sobie tablice na lewą strone walną

O ile pamiętam zgodnie z przepisami tylko przednia tablica może być niesymetrycznie w samochodzie osobowym...