Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-12-08 23:06:39 Panaceum na to są żarówki Osram Silverstar +50%, dają więcej światła z tej samej mocy (podają że +20 metrów dalej). Ja dałem za dwie sztuki 39zł w Intercars''ie w porównaniu do Philipsów są o niebo lepsze i o niebo tańsze...
Co do trwałości to jeżdzę już pół roku i wciąz działają.. |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-08 23:25:46 A co z jeszcze nie tak dawno zachwalanymi Vision+ Philipsa? |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-08 23:30:28 ![]() Ja Pasikoniku miałem ten sam problem co ty i po wielu pytaniach i rozważaniach na ten temat wybrałem tą samą opcję co MaciekGT, czyli wymiana żarówek na "Osram SilverStar +50%". Są to żarówki o tych samych parametrach co nasze (rozmiar, moc...) jednak dzięki nowoczesnej konstrukcji dają o 50% światłą więcej niż seryjne... No i co najważniejsze ! Nie świecą żółtym światłem tylko mocną zimną bielą! Od razu samochód w nocy inaczej wygląda !!! Warto też zwrócić uwagę na to że te żarówki spełniają wszelkie normy i są dopuszczone do ruchu we wszystkich krajach europejskich, ponieważ mają 55W mocy - natomiast włożenie żarówek o mocy 100W jest nie zgodne z przepisami i może Cię pozbawić dododu rejestracyjnego ! Ja te żarówki zamówiełm na stronie: Internetowy Sklep "www.tuning.pl" - żarówki OSRAM SILVERSTAR +50% Pamiętaj że nasze żarówki w światłach mojania to "H1" ! |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-09 01:52:37 hmmm........ może się skusze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-09 07:41:18 Panowie,
bardzo dziekuje za podpowiedz. Faktycznie sprobuje tychze zarowek. Szczerze powiedziawszy, to bardzo zachecilem sie do czestszego odwiedzania tego forum. Dopiero wczoraj wynalazlem te strone, a juz znam odpowiedz na to, z czym mam problem od dluzszego czasu. Tak trzymac. Wielkie dzieki. Pozdrawiam, pasikonik PS Jestem szczesliwym posiadaczem Espero 1,5 GLX z LPG i jestem bardzo z niego zadowolony (przebieg 175000) |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-09 08:26:26
A ile za nie dałeś ??? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-09 14:50:25 A ile za nie dałeś ???
[/quote] Posiadaczem jestem od 2,5 roku, z tym, że to wóz przejęty po rodzinie, a nie kupiony od obcych. Jest w rodzinie od nowości, czyli prawie 6 lat. Pozdr pasikonik |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-09 16:25:26
Posiadaczem jestem od 2,5 roku, z tym, że to wóz przejęty po rodzinie, a nie kupiony od obcych. Jest w rodzinie od nowości, czyli prawie 6 lat. Pozdr pasikonik [/quote] A to bardzo przepraszam... ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-15 11:45:56 Wczoraj się namęczyłem trochę i już mam nowe żaróweczki w reflektorach. Światło jest śliczne, białe no i w końcu jest jaśniej. Bardzo ładnie świecą a różnica w porównaniu ze zwykłymi jest kolosalna. |