Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DIZMO DAEWOO NUBIRA KOMBI ... WARSZAWA-OSTROŁĘKA-SZCZYTNO | 2004-09-13 15:47:07 Witam wszystkich,
mam pewien problem, a mianowicie przy predkosci okolo 100 km/h slyszę w lewym przednim kole pulsujący halas, co prawda nie za glosny ale konkretnie wkur...ący. Poza tym powyzej setki czuć drgania na kierownicy (powyzej 100 nie sprawdzxalem bo dopiero to zauwazylem i nie mialem gdzie testowac) i podczas hamowania czuc szarpanie kierownicy. Dodam ze kola tydzien temu byly wywazane, zbieznosc ustawiana, amorki sprawdzane. Hamluców jeszcze nie ruszałem. CO TO MOZE BYC?????? ![]() Pozdr. |
![]() Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-09-22 23:25:59 Sprawdź tarcze hamulcowe i koło czy niema jkaiegoś bąbla. Czaasem malutkie wybrzuszenie i bić ci bedzie. Może zamień koła miejscami i zobacz co wtedy sie stanie. |
![]() DIZMO DAEWOO NUBIRA KOMBI ... WARSZAWA-OSTROŁĘKA-SZCZYTNO | 2004-09-27 12:06:06 DZIEKI ZA RADE, ALE JUZ ZNIWELOWALEM USTERKE, NIEROWNO PRZYTARTA OPONKA-CZYLI WCZESNIEJ NIKT NIE USTAWIL ZBIEZNOSCI I O ZGROZZOOOO-NIE WYWAZYL KÓŁ. ALE JUZ PO WSZYSTKIM
POZDR ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-27 12:08:15 DIZMO nie krzycz ![]() |
![]() DIZMO DAEWOO NUBIRA KOMBI ... WARSZAWA-OSTROŁĘKA-SZCZYTNO | 2004-09-28 10:55:22 Nie krzyczę , tylko klawiatura mi sie przycięła ![]() ![]() ![]() |