Boczna trojkatna szybka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, niestety w nocy mialem wlamanie do samochodu i jako pamiatka zostala mi do wymiany boczna szybka trojkatna z tylnych drzwi, czy orientujecie sie gdzie takowa mozna zakupic?
pozdr i z gory dziekuje

oj, chyba będzie problem. Chodzi ci o szybke w drzwiach nie w słupku...

No właśnie o którą szybkę chodzi?

no tak jak napisal tylne dzrzwi trojkatna
bedzie ciezko jesli chodzi o uzywki
z nowa raczej bez problemu
ALE CENA
zwala z nog

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-09-21 17:27:37 ]

Upst,,,sorka przegapiłam owe słowo ,,,,

witam to moze byc ta ??
szybka
powodzenia

190 to duzo?? ja zaplacilem 240 i bylem zadowolony ze ja wogole mam...kupienie nowej to prawie cud, a sprowadzona z niemiec to 780 zl!!!
ale akcja czlonkow klubu przuniosla porzadany skutek i szybke mam wstaiona
pozdrawiam

oczywiscie chodzi o szybke z drzwi, A-M jestes genialny, kufel zimnego piwa dla ciebie , dziekuje wszystkim za pomoc byc moze uda mi sie w sensownej cenie zakupic na ebay!

A myslalem, ze Trzebinia to spokojne miasteczko...
Rozumiem jakies wielkie miasto... Krak, W-wa... ale nawet w tak "małych" miejscowosciach dzieja sie takie rzeczy.... oj oj oj... dokad zmierza ten cholerny swiat...

Juz nawet zaczely sie u nas w kraju trzesienia ziemi ...

Mihty, takie mamy realia w naszym kraju i dotycza one rowniez malych miast, ludzie nie maja pracy to potem tak sie dzieje ze spotyka cie rankiem niespodzianka, przychodza na posesje gdy ty spokojnie sobie spisz i niczym sie nie przejmuja, a policja? nic nie zrobi za mala szkodliwosc czynu a jak bedziesz sie bronil to sam bedziesz mial sprawe w sadzie za napasc, nawet nie chce mi sie tam isc bo wiem ze za dwa tygodnie dostane pismo o umorzeniu, oto polska wlasnie