Dywaniki materiałowe do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jakoś temat chyba nie był do końca załatwiony a ja znalazłem (pewnie nie jest to jakieś odkrycie roku..) producenta dobrej jakości dywaników w cenie normalnej 50zł. Przy większej ilości 5-10 cena może spaść nawet do 45zł!!
Generalnie kolory są dwa czarny i antracyt natomiast co do szarego (popiel) to wymagało by to większejilości zainteresowanych bo podobno ten kolor się źle sprzedaje (akurat tylko ten mi się podoba w 100%)

Pytanie więc czy robimy jakąś akcje czy każdy sobie rzepke skrobie?...
Dane na producenta i szczegóły są na
Allegro

ja sie pisze na taki komplecik...czarnych, jakbys zamawial to i dla mnie, chyba ze nie to sam zamowie sobie

a jakby co to dla mnie czarne z zielonymi napisami

dzieki za link

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2004-03-03 10:26:39 ]

Ja bym się też pisał.

Szkoda, że:
1. Już mam wprawdzie nieoryginalne
2. Nie ma szarych

... i wkrótce syfiasta guma na którą nie mogę już patrzeć pójdzie do piwnicy i właściwe dywaniki wrócą na swoje miejsce

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2004-03-03 07:03:46 ]

No właśie jeżeli na kolor szary byłoby Was więcej chętnych to może dało by się go zorganizować.... ake potrzebuję Waszych zgłoszeń i chęci kupna.
Dajcie więc Swój obywatelski głos!!

Maciek ja siepisze na czarne materialowe dywaniki z tym ze ja niechce 4ech tylko 2(kierowcy i pasazera) z tego wzgledu ze tylne mam a przednie mi sie juz powycieraly wiec jak bedziesz zamawial to ja biore ale 2przednie.

Kurcze fajnei by bylo jak by byly z napisem espero albo daewoo a moze nawet espero.of.pl czy drogo by takie cos wyszlo? to moze takie bysmy wszyscy meli

aciek przesłał mi fotki dywaników, ale wkleje je dopiero dziś po południu z braku czasu.
Są moim zdaniem naprawdę nieźle wykonene (sądząc na podstawie fotki).

Pozdrawiam

nie wiem czy takie same ale napewno czarne i szare z napisem czerwonym espero widziałem na słomczynie za 40zł kpl.

Ale panowie te dywaniki co widzialem do daewoo to one niesa do esperaka czykoles bedzie robil konkretniepod espero czy jak?

Oczywiście dywaniki są do Espero, nie żaden model uniwersalny ale konktretnie no naszych aut. Napisy są wliczone w cenę tak jak na fotkach w linku z Allegro..

Jesli beda szaraki to moge odzałowac te 50 zł, szkoda tylko, że nie mozna tego dotkąc, skąd wiec pewnośc że nie mają one "konsystencji " szmatki jakie czesto mozna spotkac na giełdach.

Cytat:
Oczywiście dywaniki są do Espero, nie żaden model uniwersalny ale konktretnie no naszych aut. Napisy są wliczone w cenę tak jak na fotkach w linku z Allegro..

Ja wiem ale chcialem sie zapytac te co widac na alegro bo to chyba niejest komplet do esperaka jakis dziwny ksztalt maja

Cytat:

Ja wiem ale chcialem sie zapytac te co widac na alegro bo to chyba niejest komplet do esperaka jakis dziwny ksztalt maja

To co jest na Allegro to chyba do Nexi albo Matiza? do Espero są takie jak trzeba... chodziło tylko o przykład do zobaczenia!

Cytat:
2004-03-03 21:48:37, Bartek1112 pisze:
Cytat:

To co jest na Allegro to chyba do Nexi albo Matiza? do Espero są takie jak trzeba... chodziło tylko o przykład do zobaczenia!

Cytat:
2004-03-03 21:48:37, Bartek1112 pisze:
Cytat:

Cytat:

Najlepiej posiadać dwa komplety tzn. gumowe korytka na pogodę taką jaką mamy teraz (niektórzy co prawda nie lubią zapachu gumy w kabinie), oraz typowe dywanikowe na sezon pogodniejszy.

Cytat:
2004-03-04 02:10:21, DENWER pisze:
Najlepiej posiadać dwa komplety tzn. gumowe korytka na pogodę taką jaką mamy teraz (niektórzy co prawda nie lubią zapachu gumy w kabinie), oraz typowe dywanikowe na sezon pogodniejszy.

Nieprawda....albo nie do końca prawda!....od ponad 5 lat mam w autku WYŁĄCZNIE "materiałowe" dywaniki tyle, że bardzo przyzwoitej jakości....nie mam syfu ani wody wewnątrz, "dywany" są całe i zdrowe, czasem są poddawane procesowi pranka /za kilka złotych wykonują tę czynność panie na ręcznej myjce/, od świętego przypadku /1-2 na zimę/jak mi się coś uwidzi to suszę je do stanu wysuszenia ....I NIGDY WIĘCEJ NIE WRZUCĘ DO WNĘTRZA ŻADNYCH GUMOWYCH ŚMIERDZIELI !!

bogdan1 - a garaż masz?

Wietrzę jakiś podstęp /pytanko podchwytliwe?/ ??? ....Hmmmm....
Garaż mam....taką niewielką „blaszankę” najprostszą na świecie...znaczy bez ogrzewania, oświetlenia, kanału, drugiego piętra, bez kanapy, foteli.....i bez barku! ...
Korzystam z garażu różnie....czasem autko stoi 7 dni w tygodniu, czasem 1 raz na 2 tygodnie. A „dywany” suszyłem ostatnio potajemnie w pracy