Wyjazd klubowy na mistrzostwa 1/4 mili - informacje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszyscy wiedza co to mistrzostwa w 1/4 mili wiec nie pisze po co sie tam smiga.
Impreza odbywa sie na lotnisku Bemowo.
Wpuszczaja od 7 a wyscigi zaczynaja sie o 10.
Jak pokazaly poprzednie imprezy lepiej wczesniej troche wyjechac.
Wiec plan jest taki:
4:00 Spotykamy sie na ESSO.
4:20 Ostateczny wyjazd do Wawki
10:00 Przed ta godzina musimy sie na lotnisku rozgoscic.
18:00 Koniec imprezy i smigamy do naszego pieknego miasta.
22:00 Planowany przyjazd do domu.

Teraz jeszcze jedna kwestia, wyjezdzamy razem, fajnie by bylo jakbysmy razem wracali, jak wiemy z doswiadczenia nie wszystkim sie wszystko podoba wiec nie bede za nikim latal i kazdy wraca kiedy chce. Najbardziej wytrwali wracaja najwieksza grupa o 18:10.

Teraz kilka szczegolow dotyczacych jazdy samochodami w grupie.
Panuje zasada jesden za wszystkich , wszyscy za jednego dlatego pilnujemy sie i dostosowujemy sie do siebie oczywiscie z malymi wyjatkami na tej dwupasmowce bedzie mozna sie oczywiscie pobawic . Pozatym prowadzi nas osoba super rozeznana czyli tomeQ( nie ma nic do gadania ze nie )

Informacje o bemowie

Wszystko fajnie, tylko, ze tomek, czyli ja to Was moge poprowadzic na tor rallycrosowy w Słomczynie, bo tam jade w ten weekend. Niech teraz "nasz" eksportowy warszawiak przyczyni sie do wjazdu na lotnisko, a jak pamietam to daleko do niego nie ma poreszta tam jest trudno nietrafic, moge pozyczyc komus mape warszawy, wtedy to juz nie ma mozliwosci nie trafic.

niom wkoncu konkretne info ale tak rano trzeba????

jam sie chciał zpaytać czy może miałby ktoś dla mnie miejsce ??

Uderz do LEcha ma miejsce....

Cytat:
2004-09-21 20:42:16, tomeQ_ pisze:
Wszystko fajnie, tylko, ze tomek, czyli ja to Was moge poprowadzic na tor rallycrosowy w Słomczynie, bo tam jade w ten weekend. Niech teraz "nasz" eksportowy warszawiak przyczyni sie do wjazdu na lotnisko, a jak pamietam to daleko do niego nie ma poreszta tam jest trudno nietrafic, moge pozyczyc komus mape warszawy, wtedy to juz nie ma mozliwosci nie trafic.

smutno nam bedzie
szkoda

Cytat:
2004-09-21 21:25:31, GEOO pisze:
niom wkoncu konkretne info ale tak rano trzeba????

doswiadczenie pokazuje ze trzeba tak rano

Hehe Wasz exportowy klubowicz juz od jutra grzeje pupcie w Warszawie, ale jesli beda jakies problemy z dojazdem lub wiekszosc z niewiadomych przyczyn gdzies sie zagubi po drodze to chetnie pomoge . Pewnie bedziecie jechac przez miasto trzech paskow (czyt. Radom) wiec Krakowskimi w Grojecka, lewusio w Bitwy Warszawskiej, het do przodu obok dworca tunelikiem na Tysiaclecia i pozniej albo :

1.Prosto, w Maczka w lewo, troszku do przodu i w lewo w Powstancow.
2. Z prymasa lewusio w Gorczewska i het za wola parkiem w prawo w powstancow i prosto prosto do celu .
Radze ta druga opcje, latwiej sie pogubic, za to mniej korkow .

Pozdrawiam i gdyby byly jakies problemy to piszcie, dzwoncie, wysylajcie mmsy z fotka gdzie jestescie .

EDIT: A najlepiej z Krakowskich w prawo w Lopuszanska i caaaly czas prosto .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-09-22 11:23:57 ]

A bedziemy może jechać przez Lublin???
Bo jak tak to nie ma sensu żebym do stalowej jechał???
CO?

Lublin nie w ta strone

Cytat:
2004-09-22 21:12:40, CZUCZU pisze:
Lublin nie w ta strone

Oj tam zalezy jak sie jedzie a zapytac zawsze mozna...hehe

Ostatnio jechalem przez Lublin do Warszawy i bylo chyba 252km czy jakos tak, napewno blizej niz przez Radom, troche dalej niz przez Kozienice, droga bez dziur, ale korki to zajebiste, no ale w niedziele kolo 7 rano powinno byc luzno. Pomysl nie jest zly, tylko pozniej trzeba sie ewakuowac na drugi brzeg wisly.

Cytat:
2004-09-22 21:32:24, tomeQ_ pisze:
Ostatnio jechalem przez Lublin do Warszawy i bylo chyba 252km czy jakos tak, napewno blizej niz przez Radom, troche dalej niz przez Kozienice, droga bez dziur, ale korki to zajebiste, no ale w niedziele kolo 7 rano powinno byc luzno. Pomysl nie jest zly, tylko pozniej trzeba sie ewakuowac na drugi brzeg wisly.

pomyslimy a moze tomeQ znami sie wybierzesz a puzniej my do bemowa a ty na slomczy. co ty na to?

A Rapcie jada znami?

Cytat:
2004-09-22 21:32:24, tomeQ_ pisze:

Ot too miałem na myśli!!!

wielka prozba
czy jest ktos kto chce jechac jutro do bemowa
potrzeba jest jedna osoba do zrzutki na paliwo wielka prozba
jedna osoba błagam was
pomózcie chce jechac a tak nie pojade

niom i po srawie moze ktos przygarnie mnie z dziewczyna ????

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-09-24 19:39:29 ]

Mam nadzieje ze wszystko poszło ok......
Pozdro CZUCZU

No to milej zabawy zycze tym co pojechali.

Ja ostro kibicuje za KTSW z domciu z wielkim ubolewaniem mej nieobecnosci.

3m cie sie i zdajcie konkretna relacje po powrocie