| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-09-17 16:44:18 |
![]() WlodekCarina TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Chociwel | 2004-09-17 20:44:27 Jackal bardzo fajne fotki Widze ze w Wiedniu zdjeli kopoły, no i ta Złota uliczka w pradze Bajer gratuluje wakacji |
Tojotka TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,0 3D ... Warszawa | 2004-09-17 22:26:13 A Ty Jackal znowu w podróży ? Zazdroszczę. Piękne zdjęcia
|
Rysiu TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Wawa | 2004-09-18 02:56:43 Bardzo fajne fotale..... Prosimy jeszcze o jakis komentarz.... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-18 12:05:06 Tak zdjęcia wspaniałe!! Widać, że prezent urodzinwy się udał Pozdro!! |
orion76 TOYOTA DRIVER Hiace i Yaris Bielsko-Biała | 2004-09-18 23:17:10 Musiało być pięknie. Byłem we wszystkich tych miastach a Wiedeń znam dość dobrze. Aż mi się łezka w oku zakręciła. Kurde szkoda że mnie tam nie było bo bym wam pokazał perę pięknych miejsc nie ujętych w przewodnikach.
A na Grinzingu w najstarszej heurige byli????? Tam co wieczór słychać śpiewy w rodzaju "Szła dzieweczka do laseczka" bo muzykanty miejscowe jak tylko usłyszą Polaków to od razu im to grają - no i jest okazja by pośpiewać przy dobrym winku. Mam nadzieję, że załapaliście się na lody na Schwedenplatz - to moim skromnym zdaniem najlepsza lodziarnia na świecie. Nawet Tichy im nie dorównuje choć znacznie sławniejszy. A Praga... widzieliście tą kawiarnię na dachu (można ją zobaczyć wychylając się za mur Hradczan) stare łóżka i krzesła na których sobie leżą lub siedzą ludzie i rozmawiają ... o czymś zapewne. W Budapeszcie widzę, że byliście na tych samych basenach co my. Ale tam było pięknie.... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-23 09:18:26
Hehe a ktoś niedawno marudził, że grubnie bo żona dobrze gotuje |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-09-23 11:35:08 Kobiety zabijają swoich facetów takim gotowaniem, a niestety człowiek od pewnego wieku nie potrzebuje już tyle pożywienia (kalorii) dziennie co np. młodzież Potem prawie wszyscy ok 50-ki wyglądają jakby byli wciąży |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-09-24 07:35:23 W moim przypadku problem polega chyba na tym, ze jedzenie jest jedna z nielicznych przyjemnosci, jaka mi jeszcze zostala...oczywiscie oprocz mojej Corolci.
Nie jest jeszcze bardzo zle (180cm, 86kg) i od ilos tam juz lat zapinam sie na ta sama dziurke w pasku, ale jak mowi moja zona, coraz wiecej nad tym paskiem mi wystaje... |