Prawa zwrotnica do 306

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PILNIE!!!! poszukuje (nowej lub używanej) prawej zwrotnicy do Peugeota 306 1,4 benzyna (bez ABS) mail: wojpy@wp.pl

To na forum peugota chyba

wiem... szukam na wszystkie sposoby...

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-16 16:00:57 ]

Niestety... wszędzie pełno lewych a prawych nie ma

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-16 16:00:29 ]

te! awtomat. zdecyduj sie na jakiś temat.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-16 16:01:27 ]

ku**a, wystarczy wziac byle jakie wydanie gieldy samochodowej i tam na rozowych stronach jest pelno ogloszen ludzi sprzedajacych czesci. nawet do takiej zasranej renowki 25 V6 sprowadzalem z tego zrodla nieosiagalne czesci.

tak, ogłoszeń pełno, tylko że akurat tą część ciężko dostać

Cytat:
2004-09-23 19:59:07, PGN pisze:
ku**a, wystarczy wziac byle jakie wydanie gieldy samochodowej i tam na rozowych stronach jest pelno ogloszen ludzi sprzedajacych czesci. nawet do takiej zasranej renowki 25 V6 sprowadzalem z tego zrodla nieosiagalne czesci.

Gdyby to było takie proste to przypuszczam, że kolega by nie pytał o to na naszym forum.

rownie dobrze mozna sie pytac w kiosku z gazetami.

EEE, no niekoniecznie. Niektórzy maja jeszcze inne auta, nie tylko z fso, inni zajmują się mechaniką zawodowo i moga mieć, albo ich znajomi moga mieć. Rozumiem człowieka, widocznie na prawdę ma ból jajec z tą zwrotnicą. Z drugiej strony nie dziwię się że nie ma. Zawsze prawa strona będzie bardziej chodliwa, bo sie szybciej zużywa, przez dziury i nierówności na brzegach jezdni. A francuzy niedomagają na zawiechę, zresztą które auto ma się dobrze na naszych dziurach ?
Niestety nie mam i nie wiem kto ma

A w intercarsie nie mają zamiennika ? Rozumiem że chodzi ci o to co jest na samej górze macpersona czyli łożysko w obudowie pewnie razem z poduszką , a nie o całą kolumnę,z piastą i tarczą włącznie ?

[ wiadomość edytowana przez: arturw dnia 2004-09-24 12:42:12 ]

Cytat:
2004-09-24 12:28:48, PGN pisze:
rownie dobrze mozna sie pytac w kiosku z gazetami.

Widocznie kolega uważa nas za ludzi obrotnych, energicznych i umiejących coś poradzić.

Cytat:
2004-09-24 13:13:54, Grzech pisze:
Widocznie kolega uważa nas za ludzi obrotnych, energicznych i umiejących coś poradzić.

I się nie myli

Dzięki wszystkich... Poszukiwania zakończone sukcesem...

Cytat:
2004-09-24 12:37:37, arturw pisze:
(...) zresztą które auto ma się dobrze na naszych dziurach ? (...)

Podobno nowe Porsche 911 - tak mówili na TVN Turbo pokazując jak Kuzi z Dziurkaczem śmigali po street'ach

ps. Skoro problem już rozwiązany to blok czy OT?