Dobry lakiernik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie z wawy..potrzebuje namiary na dobrego lakiernika w wawie..potrzebuje tanio i dobrze hehe polakierowac tylny zderzak..do pana mirka jakos nie moge sie dodzwonic

aaa i nie moge sie zalogowac nie wiem czemu? lasombra o co biega?

pozdrawiam

qbaj

Też miałem problem z zalogowaniem się i poprosiłem Lasombrę o radę. Po małej lekcji informatyki wszystko już mi działa jak dawniej, a więc teraz ja Ci dam nauki:

W przeglądarce pliknij NARZĘDZIA a następnie OPCJE INTERNETOWE. Gdy otworzy Ci się nowe oienko to w zakładce OGÓLNE pliknij USUŃ PLIKI COOKIE.
Następnie wciśnij OK, zamknij przeglądarkę i uruchom ją jeszcze raz.
Od tej chwili możesz się ponownie bezproblemowo logować...

hehe jaki ten swiat prosty, prosze prosze, nauka nie poszla w las, wiecej nawet sam uczysz, bardz dobrze

A mnie też możesz wytłumaczyć jaki związek mają stare cookie'sy z logowaniem na forum na nowym serwerze?

Dzięki Łukasz, że napisałeś na forum co i jak
Dzięki Lasombra, że wytłumaczyłeś Łukaszowi

panowie..ale co z warsztatem..?? potrzebuje to zrobic w przyszlym tygodniu czas nagli..a troche nie mam ochoty jechac gdzies w ciemno zupelnie..zawsze mozna sie naciac..

644-95-67

Warsztat jest na Ursynowie zaraz za Geantem na Ul.Gruchacza. Wlascicielem jest Pan Maciej. Starszy pan ale za to ma reke. Do tej pory robil mi wszystkie samochody.
Oprocz lakierowania bawi sie rownierz w zabezpieczanie antykorozyjne.