PROTESTUJE !!! i żegnam miłych właścicieli ładnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Godzine temu wstawiłem wątek informujący że sprzedaje autko utrzymane ale oczywiście komuś przeszkadzała ta krótka informacja więc niech ma radochę z tego . Jest jedna podstawowa zasada której wypadało by przestrzegać jeśli jest taki wątek WSZYSCY O WSZYSTKI to albo traktujemy to dosłownie a cenzury czas już minoł według czyjegoś tam upodobania . Niepodoba mi się czsami zachowanie tych co wątki zamykają lub usuwają wszyscy są równi albo wszyscy albo nikt i basta!!! . jeśli temat dotyczy jakiej kolwiek sprzedaży i nie powinna się tu znaleść to proszę o przejżenie tematów bystry się zorjętuje . Nie oczekuję że ktoś się przejmie faktem że muszę się pożegnać z klubem z różnych przyczyn i między innymi z w/w powodu również .Rozsądni nie będą komentować niegatywnie moich sów ,żegnam choć czasem było naprawde fantastycznie pogadać z większością z was . Trzymajcie się ciepło i dbajcie o ładne są tego warte
p.s. ciekaw jestem czy ten temat też zniknie

co ty robisz???????
sprzedajesz.
to juz nie bedziesz nas odwiedzal w sklepie.
ale mam nadzieje ze twoja samare jeszcze zobacze
jestem ciekaw jakie auto kupujesz.

przywies ogloszenie do sklepu, moze znajdziemy chetnego.

Witam
Panoni, po pierwsze to jakoś tak dziwnie żegnasz się z klubem, bo tak zrozumiałem ten post, choć nie bardzo rozumiem przyczyny,
Po drugie postu nie widziałem nawet a siedzę cały czas od kilku godzin na forum, zasada jest taka że ogłoszenia rzuca się na giełdę klubową, ale nawet jeśli ktoś napisze coś na forum, to z reguły nikt nie wywala postu od razu, tylko po jakimś czasie z informacją że watek jest zablokowany i zostanie usunięty.
yobraź sobie jednak że ktoś z pewnością się przejmie Twoim odjeściem, szkoda kiedy odchodzą klubowicze, nawet jeśli muszą sprzedać Łądną, to miło kiedy pozostają z nami jako sympatycy

Panoni, jakbys nieco wytezyl szare komorki, to zamiast obrazac sie jak damulka, po prostu dal ogloszenie na jakims allegro czy innej gratce, a inni klubowicze zaraz je i tak znajda
a dwa - mozesz se wpisac w sygnaturke i juz. Ktos bedzie zainteresowany, to po privie i po sprawie.
od handlu jest strona gieldowa, ew. watek o allegro.

nie unos sie, ale spokojnie przemysl co napisales. to bez sensu.