Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gufson HF MEMBER Hyundai Pony Lipsko | 2004-09-29 19:45:48 niestety podczas jazdy wyskoczył mi kot no i wiadomo mam połamany spojler ![]() A może lepiej zapłace i niech mi zrobią ![]() |
![]() Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2004-09-29 19:49:20 który spoiler masz połamany ?
spoiler na klapie bagażnika ? |
![]() gufson HF MEMBER Hyundai Pony Lipsko | 2004-09-29 19:53:53 przedni ![]() |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2004-09-29 20:33:09 witam
jeżeli spojler jest z maty szklanej przesyconej żywicą (tak jak łódki) to łatwo naprawić-potrzebny tylko zestaw naprawczy z matą i żywicą epoksydową ,kupisz w chemicznym za małe pięniądze potem tylko nałożysz matę szklaną o wewnątrz rozdarcia i mocno ją przesyć żywicą rozmieszaną z utwardzaczem w/g instrukcji,w zależności od potrzeb może trzeba będzie to powtórzyć -tylko uważaj żywice rozmieszaj w takich porcjach żebyś je zdążył wyrobić w 5 minut. -potem potrzebny będzie pilnik, papier ścierny i troche cierpliwości,na koniec szpachla chemoutwardzalna no i lakier jak spojler jest z masy plastycznej (takiej jak zderzak) to znajdż w okolicy fachowca "SPAWANIE ZDERZAKÓW", takie tworzywo sie spawa pozd. daar |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-09-30 21:24:39
Jest mały problem, bo nie do kazdego plastiku żywica się trzyma odpowiednio mocno, są tworzywa tzw "tłuste" , tóre mają słabą "lepkość" i żywica po jakimś czasie odkleja się. |