| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2004-09-06 07:52:19 Mam stary niekompletny samochód (bez silnika) konczy mi sie OC auto juz nie nadaje sie do eksplatacji, co zrobic by juz więcej nie płacic.
Czy niezapłacenie składki za następny rok jest równowazne z rozwiązaniem umowy?? |
norekm VW Golf 1.8 Poznań | 2004-09-06 16:20:35 Według mnie to nie wystarczy. Nie wiem jak to jest w Twoim przypadku ale ja gdy zmieniałem ubezpieczyciela na innego - napisałęm poprostu wypowiedzenie.
Ale w Twoim przypadku chyba powinieneś go wyrejestrować, ale aby to zrobić chyba musisz mieć zaświadczenie o zezłomowaniu. Najkorzystniej chyba jeśli uda Ci się to co zostało sprzedać.... ale będzie ciężko.... jeśli się nie uda to zezłomuj to. |
Artiro Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-09-08 02:07:04 Niestety musisz uwazac na date konca ubezpieczenia, gdyz nie wypowiedziane przechodzi automatycznie na nastepnyokres....
zazwyczaj trzeba wystosowac pisemna prosbe o rozwiazanie umowy, na mniej wiecej tydzien-dwa przed data wygasniecia umowy |