| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-09-22 19:07:43 Witam,
zalezy od kompletu. ale to zapewne, tarcza sprzęgła, doscisk i łożysko wyciskowe, łądnie wszystko zapakowane, często w firmowym kartoniku |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-09-27 21:01:32 Witam jak już wspomniano komplete sprzęgło to jest tarcza ,docisk ,łożysko oporowe i czasem tęż sprężyna podtrzymująca łożysko . Zależy do jakiego auta . a tak na marginesie zawsze żądaj starych części od mechaników a najlepiej jeśli to morzliwe patrz na ręce ja już żadnemu nie dam auta sam robie u kumpa w garażu . Na początku roku dzięki im musiałem robić kapitalke silnika skrzynia była rozbierana i jeszcze pare innych drobiazgów . ostatnio wypytałem sie kiedy będą rozbierać to specjalnie wykombinowałem czas i patrzyłem im na ręce i chcieli bym przyszedł puźniej ale nie dałem sie spławić i nie udało im się mnie naciągnąć na więcej niż im powiedziałem co jest do zrobienia choć mówili że to będzi inna usterka . Sory rozpisałem się
panoni |