Zabawa :) - Zgadnij co to

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomysl moze glupi a moze nie.
Wklejajcie tu rozne fotki np. aut po wypadku ( hehe no jak widac to moze jednak glupi pomysl ) albo po ostrych "zmianach kosmetyczny" ( jak komu lepiej) - oczywiscie bez jakis scen masakratorskich i niech reszta zgadnie o kiego grzyba chodzi tzn co to za autko ( marka i model ) ja daje na poczatek cos takiego - wg mnie nawet proste

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-09-27 05:38:58 ]

Hmm ja sie tam nieznam ale wydaje mi sie ze moze to byc jakies porsche (no ale ten silnik z przodu....)
Chodz znajac zycie to pewnie jaki hamerykan typu chevrolet czy cus. (chodz tam bardziej bylo by cos w stylu V pod maska)

mysle że draco z tym porsche dobrze kombinuje

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-09-27 14:27:45 ]

a moze nissan 350z??

mi sie też wydaje że porsche !!

Brawo dla Einara - zgadles - to jest Nissan 350Z wygrales talon na kurwy i balon :]

Hmm...
Spawara, szpachla i da rade z tego jeszcze Kadeta zrobić!

To am być 350z!!!!!!!!!!!!
To co go tak zmiżdzyło
Może klub tuningowy w ameryce tez miał problemy z naklejkami i zrobił Monster garage

No to nastepny,w miare proste jesli sie przypatrzycie :

Mercedes C lub E klasa ??

Cytat:
2004-09-27 15:51:58, Rapcio pisze:
Mercedes C lub E klasa ??

Nie ma cos lub cos hehehe

Cytat:
2004-09-27 15:54:51, rybaiii pisze:
Nie ma cos lub cos hehehe

VW PASSAT?????????
Może ale trudno poznać !!!!!!

mi sie ewidentnie wydaje że mercedes tylko napewno jakiś okularnik

hehe no blisko ale jeszcze model podac

Mercedes SL

odpowiadam
MERCEDES KLASA E

dobrze ??

Cytat:
2004-09-27 16:45:45, rzeszowiak pisze:
odpowiadam MERCEDES KLASA E dobrze ??

wg mnie też E klasa - widac po swiatlach bo w c klasie nie ma przedzialu miedzy swiatlami a tu jest

też po tym poznałem !!

Proponuje wprowadzić inowacje w temat, a mianowicie kto zgadnie niech zadaje następną zagadke, bo się rybie w końcu skończą fotki

Hehehe brawo tak to jest Mietek klasa E ta ta nowa
Cytat:
2004-09-27 18:42:39, marreq pisze:
Proponuje wprowadzić inowacje w temat, a mianowicie kto zgadnie niech zadaje następną zagadke, bo się rybie w końcu skończą fotki

Heheh nie boj zaby mam taka stronke,ze chyba nigdy sie nie skonczy, tyle fotek a co chwile przybywaja nowe ;] oczywiscie staram sie jeszcze dawac takie fotki co byscie naprawde w pale nie zachodzili co to jest
Dobra drugie odgadniete to teraz zapodam trzecie, zobaczymy jak wam teraz pojdzie

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-09-27 22:22:56 ]