MotoNews.pl

Uszczlka Glaser - niby do Fiata 127 903 ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam taka uszczelke. kupilem ja na zamówienie w sklepie - do 127 mk1 903. no i dzis odebralem. Wypisane sa modele ale 127 nie ma...

drugie pytanie - czy to dobra firma ten Glaser?

ty najpierw kupujesz a potem pytasz czy to dobre?

z tego co widze to jest tam napisane jak byk:
127/Panda 34
127 CL - CLX

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-09-12 14:31:58 ]

no ale nic o mk1?

aaaa w tym sensie, a od kiedy był 127 produkowany bo przy l-cl-clx jest zaznaczone że od roku 1972 wzwyż

Uszczelka do 127 903ccm ma symbol 04946 i jest to dobra uszczelka , ma grubość 1.2 mm , a jeśli chcesz grubszą , to ma symbol 14946 , ale po co Ci grubsza ??
Tak więc nie przejmuj się niczym i zakładaj ją jeśli Twój silnik ma 45 KM i średnicę garnków 65 mm , bo to jest dobra uszczelka , poprostu nie ma innych !!
Pozdro. Piotrek.

kupilem kiedys jakas w niebieskim opakowaniu (49 pln) - ale nie pamietam nazwy

dobre to jest?

ps ile twoja kosztowala?

ja polecem goetze albo oryginaly

PAT, nie ma nic o "MK1" bo taki symbol nie jest używany przez producentów samochodów czy też części, "mk1" jest to wytwór uzytkowników samochodów żeby odróżnic model starszy od nowszego, wiec w katalogach operuje sie rocznikami, wydaje mi się ze 127 od '72 to chyba mk1.

PS: ZoLt4R dobrze gada.

dzieki za info! . jak powiem ile kosztowala to zas powiecie ze szajs;p

ja wychodze z zalozenia ze na uszczelkach pod glowice sie nie oszczedza ... i tyle

nieoszczdzalem. zamowilem to co mieli i to z katalogu

ja kupiłem kiedyś na allegro "orginalną" za 20 zł i jak ją zobaczylem to tylko sobie powiedziałem "jaki ty głupi jesteś".
U mnie Goetzy po 65 zł są