| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-20 12:01:27 wow |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-20 12:32:12 A nic nie obciera ???
Fajny efekt... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-20 14:13:22 O STARY !!!
Przecież te Alumy to prawdziwe Beciarskie Borbety! BM-ki zajebiście na nich wyglądają ale nie podejżewałem że Espero też na nich tak kozacko może wyglądać! Właśnie też się teraz przymieżam do wymiany felg i pewnie takie sobie sprawię bo kręcą mnie felgi z szerokim rantem! Wylakierowane klamki i listwy też dużo dały! BRAVO za cały tuning !!! |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-12-21 23:59:47 Johny mam pytanie o lampy. Czy są tylko pomalowane czy tez kupiłes co o czym my tu nie wiemy??? |
elita Kielce | 2002-12-22 00:17:00 te lampy tylnie zeczywiscie nie wygladaja na malowane co to jest ???? |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-22 00:49:37 paint shop pro co ie zmienia aktu że całość wygląda tak |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-12-22 11:09:52 Ale jak widzę to tył jest chyba podniesiony do góry ? no bo jak by Ci się zmieściły takie koła....
Brakuje jeszcze żeby zrobić coś z szybami, może jakieś lekki kolorek...???? ja bym dał grafit 10%.. No i przód, zdecydowanie odstaje od reszty stylistycznie, bok i tył jest mocno stonowany kolorystycznie a przód wyje srebrnym kolorem siatki... Oczywiście wyrażam swoją osobistą opinię bo wiem że na temat gustu trudno dyskutować... |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-22 12:04:17 A co to za spoiler z tyłu, od czego i skąd, bo bardzo fajny |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-12-22 17:18:15
To nie pisałe ja, więc czy anomi piszący to mówi o jakims Espero wolnossącym??? Oj, ludzie to mają fantazję.. Johny (skąd to imie??) folie mam 10% najjaśniejszą dostępną i taka polecam. Nie daj się zwieść wyglądowi folii luzem, dopiero po położeniu jej na aucie i to na wszystkich szybach widać efekt!! Koszt w granicach 500zł.. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-22 17:50:54 Pewnie jakiemuś ... znowu cos sie przyśniło i śle swoje swoje marzenia na forum. A jeżeli to co pisze to prawda, to fajnie było by zobaczyć co zrobił, żeby takie rezultaty były. Choć jednak jak dla mnie to typowo dresiarskie podejście: "lampy czarne wlot od lancera spoilery al-felgi szyby ciemne wyglad super" i to daje mu już pewnie ze 110KM i o chipie coś przczytał i teraz ma 120 kilometrów (???) Wyślij man zdjęcia swojej rakiety, albo przyjedź na jakiś zlot to zobaczymy |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-22 17:51:36 Czegoś tutaj nie zrozumiałem...???
W pierwszym poście w tym wątku napisałeś że twoje nowe koła to 16-sto calówki, a poźniej że mają one średnicę taką jak oryginalne Daewoo - oryginalne seryjne Daewoo to są 14-sto calówki a nie 16-nasto ! Jeśli chodzi o patent wymalowania czarnej listewki wokół tylnych lamp to naprawdę zajebisty pomysł, i jak tylko będę miał możliwość to też tak zrobię - przemaluję swoje kierunki z czarnych na czerwone (bo na czerwone to policja jeszcze przymknie oko a na czarne raczej nie - miałem już od nich za to zjeby ale mnie puścili...) Opony masz o profilu 40 - to naprawdę mało jak na tak ciężki samochó jakim jest Espero - powiedz jak jest z jazdą po naszych polskich drogach? Czy na tak niskich gumach nie boisz się o powyginanie felg? Bardzo czuć wstrząsy podczas jazdy? ...Co do grilla z przodu to zgodzę się z MackiemGT... nie pasuje on do całej reszty i na Twoim miejscu przemalował bym go na czarno - czarna siatka nie będzie aż tak razić... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-22 18:02:09
Espero jest bardzo lekkie jak na swoją wielkość. Wszystkie słupki i inne duperele są wąskie, w innych autach jest inaczej. |