ZDJECIE na trasie ? .. a policja i tak was znajdzie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
heh siedzialem dzis u nawrota w dlugolece az tu nagle policjanci z dlugoleki podjechali firmowa niebieska corsa hehe ... akurat siedzialem przy recepcji i hehe i posluchalem co mieli do powiedzenia ..
otoz przyszli z pieknym wyraznym zdjeciem fotoradaru jakiejs nawrotowskiej megany ( auto wypozyczane dla klienta _)
bla bla bla pierdu pierdu pan policjant pyta sie kto nim jechal gdzie i w ogole, zdjecie zrobili gdzies nad morzem. pani recepcjonistka podalaa wszystkie dane goscia co autko wypozyczal .. dostanie chyba z 10 punktow bo niezle zapierdzielal ..akurat u nawrota jest dosc dobrze prowadzona ewidencja kto mial samochod, tak wiec nie ma mozliwosci uchylenia sie od punktow )
aha po 2 tyg juz policja zaczela dochodzenie w sprawie przekroczenia predkosci wiec jak was cykna to kolo 2 tyg bedzie wiadomo czy czeka nas kara czy nie

wracajac do domku w dlugolece spotkalem drogowke w zielonym mondeo jak pokazywala getaway kierownikowi pieknego ospojlerowanego SUBARU .. moze STI ciekaw jestem ile nazbieral ... szkoda szkoda .. czsami zastanawiam sie kiedy mnie capna jak sobie odmulam hanie

ja tam naszczescie przestalem szybko jezdzic jedynie tam gdzie wolno to sobie lubie depnac ..a ponoc na czarne blacy fotoradar nie dziala to prawda?

tatarata

wiesz kiedy ci zdjecia nie zrobi ? jak bedziesz jechal ponad 260 hehehe na top gear robili testy przy jakiej szybkosci zdjecia ci nie zrobi

Kurde to corsy tez mają??

Kryją się jak mogą albo po prostu biorą samochody jakie im dają (moze z jakies pożucone )

u nas bynajmniej maja poldolota transportera i teraz nie oznakowana niebieska corse

teraz juz nie ma ze tyko VW, sa przetargi i jak wygra citroen to beda jakimis saxofonami jezdzic lub cholera wie czym byle malo awaryjny byl

Do mnie do pracy przyszedł znajomy policjant ze zdjęciem z dnia 10 lipca... dwa dni wcześniej sprzedałem leona , tylko nowy właściciel nie zdążył przerejestrować Dołożył do zakupu jeszcze 400zł