Amorki firmy Plaza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio przeglądając stronki rosyjskie, natknąłem się na rosyjskie amorki firmy PLAZA. Cena do zaakceptowania, podaje link do cennika. Pytanie brzmi czy ktoś o nich słyszał no i jak uważacie warto o nich myśleć??
PLAZA cennik ang

O tych Plaza'ch nie słyszałem, natomiast włozyłem sobie jakieś dwa tygodnie temu do tyłu gazówki firmy COFAP - jakieś brazylijskie. Ponoć ludzie sobie je chwalą a tańsze są od Delphi-Krosno Duo-Control. No i daja dwa lata gwarancji. Najwyżej jak się póżniej rozlecą to wymienię - 110 zeta za dwa to nie pieniądz.

Andrzeju! - gdzie, kiedy i czy to sa od klasycznej lady czy od niwy???
Oraz czy sa to podwojnego dzialania????
I jak sie sprawuja - aha i jak to jest ze masz nowe amory? Zdawalo mi sie ze nie tak dawno miales amorki nowe krosnienskie jakies, nieprawdaz?

Cytat:
2004-09-25 22:20:42, Krzysztof-Fleszer pisze:
Andrzeju! - gdzie, kiedy i czy to sa od klasycznej lady czy od niwy??? Oraz czy sa to podwojnego dzialania???? I jak sie sprawuja - aha i jak to jest ze masz nowe amory? Zdawalo mi sie ze nie tak dawno miales amorki nowe krosnienskie jakies, nieprawdaz?

I - sklep przy Dobrego Pasterza - na zamówienie
II - tak, są to gazówki podwójnego działania
III- na razie sprawują się dobrze i fajnie tłumią (inna sprawa że te co miałem dotychczas to był złom)
IV- owszem miałem ( i mam) od ubiegłego roku Krosno - ale tylko na przód, z tyłu miałem jeszcze 18-letni szmelc
V - amorki są od Niwy, ale podchodza od strzała
IV - ceny dokładnie nie pamiętam ( bo brałem więcej gratów) ale mniej więcej tyle to wychodziło

Chyba na wszystko odpowiedziałem
PS. Widzę że VFTS -owanie siódemki idzie (klapa od 2105)

Pozdrawiam
Andrzej

Dzieki wielkie - wlansie szukam takich niwowskich!
Ja sam pewnie potrzebuje, a i musze kombinowac za granice

Zapytam w poniedzielnik w sklepie -Dzieki!

A słyszał ktoś z szanownych kolegów o amorkach do 2105 przeznaczonych do sportu? Jestem szczerze zainteresowany!!!