| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-07 23:51:56 Fajnie byłoby mieć możliwość pojeżdzenia na tych doczepianych (w miejsce standardowych kół) obrotowych kółkach (trolleye, czy jakośtak). To dotyczy chyba tylko autek z napędem na przednią oś, ale zabawa jest niezła i umiejętności opanowania auta w poślizgu się znacząco zwiększają.
Uczestniczyłem kiedyś w kursie bezpiecznej jazdy na Torze Poznań i uważam, że dużo mi to dało. Mogłaby to być także ciekawa propozycja na kolejny zlot |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-07 23:52:42 Ooo -> właśnie na TVN Turbo tym się bawią |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-10-08 01:17:47 Witam
hmmmm... takie trojleje nijak się mają do techniki jazdy tylnionapędówką , a takich jest chyba więcej w naszym klubie, ale myślę że i tak zabawa mogłaby być przednia. hmmm... może udałoby się coś takiego faktycznie na zlot załatwic Dla posiadaczy "klasyków" pozostaje poczekać na zimę by doskonalić swe umiejętności |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-10-08 10:02:16 Hmm - a moim skromnym zdaniem, ma sie to nijak - bo przednio napedowe auta, sa przesrane do opanowania, jak im przod ucieknie -a tego kolkami od sklepowych wozkow, nie da sie zasymulowac(tak mi sie wydaje) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-08 10:17:39 po co mi troleje, wytarczy troche zwirku albo snieg |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-08 13:26:33 O jejq -> chodzi o dobrą zabawę -> jakby założyć toto do samarki na tylną oś, to może więcej osób by się chciało w to pobawić. To nie jest jak jazda na żwirku/śniegu, ale jak na najprawdziwszym śliskim lodzie Jakby się dało takie coś wypożyczyć/zrobić -> byłoby po prostu fajnie. |
maxfreitag SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2107 Gdynia | 2004-10-08 13:44:19 kiedys pojechalem sobie z kumplem
na wycieczke krajoznawcza do fromborka a tam na zamarznietym zalewie kolesie kreca rogale - zero kontroli lod doslownie szklaneczka caly snieg wytopiony przez slonce mysle ze i na mazurach mozna takie rzeczy robic z powodzeniem |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-10-09 01:42:58 Witam
Tiaaaa, szczególnie polecam jazdę po zamarznietym jeziorze Przygoda Radwana [ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-10-09 01:44:18 ] |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-09 22:55:25
Dokładnie czegoś takiego bym się obawiał... Mój kolega zginął kiedyś pod lodem... z tym nie ma żartów... Trolleye lepsze |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-09 22:59:59 Na kółka można się złożyć (muszą mieć odpowiednią wytrzymałość, więc nie będą to te najtańsze A może można toto skądś wypożyczyć... |