Naklejka na auto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze szybko wyrazic swoja szczera opinie na temat takiej naklejki

Moze ktos cos lepszego wymysli to ma byc naklejka o wielkosci 8 cm na 6 !

Jedno kolorowy corraś i spoko

moim zdaniem naklejka morze być!! tylko dlaczego corek jest w połowie czerwony ??

to samo co marek cały czerwono-bordowy corraś to by lepiej wyglądało

Jesli to ma byc szybkla odpowiedz, to TAK. Jest spox.
A jak ktos bedzie krytykowal to niech sam robi lepsza

Chodzi o to ze ostro grzebalem po naklejkach i tylka ta fota wyglada tak ze przedstrawia auto jadace ze widac ze to zlot, widac ludzie i to ze fajne ujecie. Ale niektoryz uwazaja ze beda poretensje o to ze moj corras jest na naklejce a ja nie wiem co robic trzeba juz drukowac
wiec myslec

Ta jest najlepsza jestem za !!!!

Nie ma czasu trzeba szybko myslec,robi, wybierac. Ta naklejka znajdzie sie na kazdym aucie ktore wjezdza!

Niebieski VW wyglada najlepiej, i nie przejmuj się tym że ktoś może pomyśleć że lansujesz własne auto, ono jest idealne wedlug mnie na naklejke

Cytat:
2004-10-15 13:05:11, Pingu pisze:
Chodzi o to ze ostro grzebalem po naklejkach i tylka ta fota wyglada tak ze przedstrawia auto jadace ze widac ze to zlot, widac ludzie i to ze fajne ujecie. Ale niektoryz uwazaja ze beda poretensje o to ze moj corras jest na naklejce a ja nie wiem co robic trzeba juz drukowac wiec myslec

to co ze jest corras na zdjeciu.... ładnie wyszedl tylko cały w jednym kolorze musi byc ::
i tu jesli chodzi o niebieski wygląda bardziej naturalnie
a bordo widac ze zmieniona farba bo wlot na masce tam gdzie powinien byc znaczek vw jest zakolorowany no i ta rejestracja----popraw to, to bedzie dobrze

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-10-15 13:20:23 ]

e tam Adam nie przejumi sie nie było innego i tyle !!

myslec bo o 16 mowi dolarowi : DRUKUJ

bordo z normalna rejestracja białą RRT 3333 i wlot normalny i to bedzie najlepsze

Cytat:
2004-10-15 13:16:09, marreq pisze:
Niebieski VW wyglada najlepiej, i nie przejmuj się tym że ktoś może pomyśleć że lansujesz własne auto, ono jest idealne wedlug mnie na naklejke

niebieski i na tablicach niebieskich napis ktsw
Pingu masz taką fotke

mi tam juz jest obojetnie i ta i tamta mi sie podoba więc wybór należy do was pozdro

wlot nie zamalowany i napis na tablicach ktsw

Tylko i wylacznie niebieski koras a co do tablicy to dalbym RST i tyle

OK wyslane mam nadzieje ze nikt nie bedzie sie brzydzil z taka mala naklejka 8cm na 6cm jezdzic?

mi pasuje...jest ok