| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fryzjer OPEL OMEGA B KOMBI warszawa | 2004-10-05 16:25:12 jakaś qrwa porysowała mi omesie !@#$!#^$%&@$% niech go .... strzeli ale przyczyna prosta ludzka zazdrość nie zna granic żal mu dupe ścisnął że nie ma takiej limuzynki i pociągnął czymś. |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2004-10-05 16:47:06 Moim poprzednim samochodem był Fiat Brava - nówka z salonu. 2 razy była bezczelnie zarysowana:
- na chodniku krecha przez cały lewy bok na wysokości kolan - taka falka - raz wyżej, raz niżej -> prawdopodobnie jakiś dzieciak popylał z drutem czy czymś takim w ręku... - na parkingu pod pracą - tylne drzwi powyżej klamki (tam jest łuk - drzwi zwężają się w stronę szyby - nie ma więc możliwości zarysować innym samochodem) - jakiś fiutochuj lazł z torbą od notebooka na ramieniu (porządne metalowe uszy - dokładnie na takiej wysokości) i przeciskał się O ile dzieciaka jestem w stanie zrozumieć (małolat ma małą wyobraźnię, chciał sobie "pogryzdać"), to ten drugi przypadek pod pracą, to dla mnie maks debilizm. |
czajnikz Opel Omega B Bogatynia | 2004-10-05 17:58:37 nie jesteście osamotnieni Mi też jakaś menda tylny błotnit rysła Jak czysty to prawie nie widać ale jak sie troche przykuży (a tujest tak że na drugi dzień po myciu jest brudny) to już rzuca się na oczy. Pozdrawiam Jak jakiegoś złapiecie łapy powykręcać.!! |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-10-05 18:00:38 ehh pozdr |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2004-10-05 20:23:38 |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-10-05 20:43:51 Wlasnie z tego wlasnie powodu najpierw kupilem garaz, a potem auto,ale nie obylo sie bez aktu zazdrosci ze strony sasiadow. Podejrzewam, że jedna kurwa z klatki ochrzcila maske mego auta poporzez przejechanie tepym narzedziem. Rysa nie byla zbyt gleboka ale fakt jest jeden-jestesmy zajebiscie zawistnym narodem |
DrA eS ... | 2004-10-05 21:00:23
Kmicic mialby nadal przejebane |
wodniczka opel omega A wałbrzych | 2004-10-06 01:10:51 tak czytam te posty i sobie myśle..hmm...Polak dla Polaka... pozdrawiam wszystkie BESTYJE |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-10-06 22:28:19 Ludzie bez pracy to my Polacy,najwieksi cwaniacy to my POLACY... |