MOC ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Brzydko się chwalić ale ..............coś tam ten nasz leon wycisnął

Bez nitro :

[ wiadomość edytowana przez: leon20vt dnia 2004-10-01 23:27:56 ]

heh .........

wcale nie .. jak sie ma czym chwalic .. gratulacje
qrcze rozumiem ze bebechy w silniku masz kute ....
az ciekawy jestem ile bedzie mial na 1/4

nitro fajna sprawa ale bynajmniej ja jestem za tuningiem mechanicznym ( rycie w silniku ) niz polsrodki ( nitro )

gratulki jeszcze raz !

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-10-01 23:51:25 ]

a masz wykres z jakiegos jeszcze pomiaru bo slyszalem ze VTG torsze zle pokazuje

mimo to gratuluje czesto widze Cie na legnickiej i strzegomskiej

[ wiadomość edytowana przez: bauer dnia 2004-10-02 00:21:33 ]

no no no - calkiem przyjemny wykresik...

ciekaw jestem jakie wrazenia odnosi sie podczas jazdy takim 400 konnym leonikiem.....musi byc naprawde przyjemnie

pozdrawiam

bauer : oszukiwała to stara hamownia osiowa BOSCHA , która już jest praktycznie nie używana . Te pomiary jak i każdy inny najmocniejszych autek w PL są na hamowni obciążeniowej do 2000KM 4x4 . Ta juz jest z najwyższej światowej półki . Zajrzyjcie na www.vtg.pl . Ja będę miał dokładnie taką samą hamownie z tym że ośke .

A co do kutych rzeczy to cały proces budowy auta można zobaczyć na www.mx.com.pl w dziale Project550 .

Nitro fajna sprawa ale używam tego tylko na 1/4 . A co do mechanicznego tuningu to mam prawie wszystko . Zostały same pierdółki .

ladnie ladnie ... moze kolega kiedys odwiedzi nasze skromne progi na spocie srodowym jak bedzie pogoda.. chetnie bym pogladal to cudo... a tez widze autko na ulicy co Wtorek

Michał a będzie dłubanie na awd? Czy pomysł upadł?

niezle podoba mi sie projekt 550 ...
heheh na tym jednym filmie co z tej wioski wyjezdzasz, niezlego leonik bąka szczelil )

jak sie troche ustabilizuje moja $ kondycja .. pomysle nad kutymi manelami do silnika PP

Co do AWD to pomysł nadal żyje .

A co do filmików to są stare i dosyć nieaktualne ( auto wtedy miało ok 300-320KM ) . Jak będę miał chwilkę to nakręce nowe .

nice

Wykresik imponujący. Interesuje mnie jednak, jak wygląda jego dół

dołu nie ma , tzn jest ale nic się tam nie dzieje . Turbodziura jest b.duża ale w końcu to tylko 1781ccm . Hamownie te zaczynają pokazywać pomiar w momencie dużego wzrostu osiągów . Oczywiście można włączyć sobie całą krzywą .

Fajna zabawka ta hamownia

Za ok 3-4 tyg. zapraszam na taką zabawkę do siebie .

Ile będzie kosztowało hamowanie?

Normalnie 150zł ale w chwili otwarcia zrobimy Dyno days i koszty spadną do ok. 60-80zł . Wszystko zależy od tego ile osób dane cluby wystawią do pomiaru Im więcej tym taniej wyjdzie .

Kurka wodna Nie zdążę przełożyć silnika

Ale i tak 150 zeta jeszcze jakoś wytrzymam po swapie