| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-09-26 23:53:31 |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2004-09-27 00:02:20 Q..a, ja pier..lę, |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2004-09-27 00:56:38 Co sie na tym swiecie dzieje.....
szkoda gadac.... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-09-27 01:15:55 a mnie jakos tpo nie dziwi.
a bedzie jeszcze gorzej. chcieli drugiej ameryki - no to ona juz tu jest. czekam tylko na pierwszych debili z bronia za paskiem - na ulicy kiedys tego nie bylo, jakos porzadek moznabylo utrzymac. Za mordy. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-09-27 17:00:11 No comment - czytalem tylko kilka razy to zdanie, w ktorym autor podaje wiek sprawcow... to wrecz nieprawdopodobne |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2004-09-27 18:15:08 Pewni ludzie powinni mieć zakaz płodzenia dzieci. BRAK SŁÓW. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-03 22:38:52
dokladnie. jestem za przymusowa sterylizacja bandytow, alkoholikow czy innych podobnych odpadkow. Dziecko zazwyczaj idzie w slady rodzicow, nasladujac wzorce z domu. Dziecko alkoholikow ma spore zadatki na alkoholika w doroslym zyciu.... podobnie dzieciak zlodziela, prostytutki itp... a na kogo zadatki ma moj junior?? drugi stalin? |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-03 23:12:05 Tego nie moga wprowadzic niestety ale jestem za.Dla sprostowania dla tych co sie nie oriatuja Gdanska Orunia to slamsy tam zsylaja cala patologie gdanska takie przypadki tam sa codziennoscia dziwie ci sie franc ze jestes zszokowany.Tam akurat rodzice puszczaja dzieciaki w samopas a wiadomo jak to jest.
Na normalnych osiedlach tez sie takie cos dzieje to nie kwestia wychowania tylko naszegop poje..banego systemu czlowiek czaruje dzien i noc zeby rodzine utrzymac i nie ma czasu zeby zajmowac sie dziecmi.A niekture dzieci sa z przypadku bo zad nie chcial dofinansowac lekow antykoncepcyjnych to teraz sie dzieje.Bedzie jeszcze gozej.Gry robia coraz brutalniejsze przemoc w Tv i tak sie dzieje. |
skibers SYMPATYCZNY GOŚĆ OPEL ASTRA KOMBI, LA ... stalowa wola | 2004-10-04 11:13:22 powinno niebyc litosci dla takich sq......synow |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-10-04 12:42:19 Według mnie każdy ma tutaj racje. Wpływ na tak drastyczna demoralizacje mają zarówno TV, w której co jest każdy widzi oraz rodzina. Sam mam styczność z dzieciakiem ktory ma 7 lat a do ojca czy gościa w domu potrafi powiedzieć spierd... bez mrugnięcia okiem a starzy na to pozwalają. Oczywiście burzą się ale w mizernym stopniu. Od dwóch dni widuje w Białymstoku ciekawe zachowania ludzi jakoś tak dwa dni pod rząd ;] a to przystanki rozwalane bez przyczyny a to czepianie się ludzi na ulicach uważam iż to "trzymanie za morde" nie jest takie złe. człowiek który by za pobicie dostał pare latek, a nie rok w zawiasach a ofiata na wózku jeździ. Byłby wedlug mnie dobrym przykładem dla innych nie twierdze że przestępczość by się skończyła. Jednak mam żal do wymiaru kar w polsce.
|
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-10-07 06:55:03 |