Wygrana w sądzie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mój tata dwa lata temu przecioł dwie opony na o studzienke, która wystawała w miejscu przeznaczonym do parkowania, no i oczywiście MZUiM nie chciał oddać ani grosza, próbowaliśmy na rózne sposoby, aż w końcu oddaliśmy sprawe do sądu i na 3 rozprawie po 2 miesiącach sąd orzekł na naszą korzyść i nakazał nam wyplate za dwie opony plus odsetki za dwa lata!

PISZE TO TUTAJ ABY KAŻDY WIEDZIAŁ ŻE NALEŻY WALCZYĆ I NIE DAĆ SIĘ, BO IM WIĘCEJ BĘDĄ PRZEGRYWAĆ TYCH SPRAW TYM WIĘKSZE BĘDĄ MIELI KOSZTA I WTEDY MOŻE KTOŚ SIĘ W KOŃCU ZASTANOWI I ZACZNĄ POŻĄDNIE BUDOWAĆ DROGI, MOSTY I CHODNIKI!

Aldik dzieki ze sie z nami podzieliles ta pocieszajaca wiadomoscia. Poprostu nie kazdy wie ze warto z "nimi" walczyc

Aha no i gratuluacje za wygrana ja tez bym sie wkurzyl bo 2 opony do mojego auta kosztowaly mnie 400zl a pewnie twoj tata mial jakies lepsze ...

pozdr

Tutaj już nie chodzi o pieniądze ale o zasade, bo nikt nie lubi tracić i się wnerwiać na każdej dziurze, może w końcu ktoś o to zadba! Szlak mnie trafia jak muszę robić coś z zawieszeniem, bo wiem czego to wina!

Swieta prawda

Kumpel kumpla kiedys wpadl do niezamknientej studzienki na ulicy pourywal sobie cale zawiszenie ..... dlugo walczyl ale o ile pamietam to tez wygral

Inna sprawa moj kumpel wpadl w dziure i pogial alufele, zadzwonil na policje i zglosil i wiecie co w pare minut byla smolarka i chciala dziure zalatac !!!

pozdr

W moim przypadku przestawili znak "P-koniec" przed tą studzienke zaraz po tym jak to zgłosiliśmy w MZUM - tylko że ja miałem zdjęcia! Zrobiliśmy je zaraz po "wypadku", nawet s.miejski jest na nim, a wtedy znak był za tą studzienką no i później jak już był w innym miejscu I to chyba był najlepszy dowód winy.

A to szuje ale dobrze ze miales fotke zalatwiles ich

pozdr

A to wszystko dzięki szwagrowi który jest fotografem, pomyślał i takie dobre fotki zrobił!

To rowniez nauczka

W dobie cyfrowek w telefonach warto robic fotke w takich roznych dziwnych sytuacjach ....

pozdr