| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bjkubek fiat 127 Mała Wieś | 2005-01-25 12:06:38 Proponuje małe spotkanie, kazdy kto chce i ma czym jest zaproszony! Na razie umówiłem się z "wujkiem-kajtkiem" i "piotrem127kraków". Proponowany termin to niedziela 30 stycznia. Kajtek mówił coś o zlocie w tym samym czasie FSO,
Chetnie mozemy sie spotkac przy okazji tego zlotu, dokładnie nie wiem gdzie i o której ma byc ten zlot, mysle ze Kajtek dopisze wszystko! Najtrudniej jest zacząć.... pozdrawiam i czekamy na chętnych! bjkubek - Kuba |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-01-26 16:11:06 Oki to teraz trochę prostujemy i dajemy parę konkretów.
Spot FSO AK jest dopiero 12 lutego na lotnisku w Czyżynach
Myślę, że chłopaki nie mieliby nic przeciwko temu, żeby pojawiło się parę autek spoza marki FSO, aczkolwiek troche z nią związanych
A jeśli chodzi o niedzielę, proponowałbym niewielki spocik powiedzmy garażowy u mnie
Jeśli ktoś chętny to niech się wpisze, a wtedy podam wszystkie konkrety dotyczące miejsca. Chyba, że naprawdę zebrałoby się więcej ludzi, to umówilibyśmy się w jakimś ciekawszym miejscu
Pozdrawiam i czekam na jakieś niusy ![]() |
bjkubek fiat 127 Mała Wieś | 2005-01-27 07:27:10 sorki namieszałem troche z tym zlotem fso,
w takim razie spotykamy się na Kozłówku na parkingu gdzie niedawno stały te 127 dwie, to jest niedaleko takiego małego placu targowego, jest tam postój taxi, pozdrawiam i zapraszam wszystkich chetnych z krakowa - pewnia nas wielu nie ma bjkubek |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-01-27 14:48:40 No najwyżej spotkamy się w trójke, ale zawsze to coś
Mimo wszystko zapraszam ponownie na garażowy spocik u Wujka Kajtka
Garażyk ogrzewany, więc atmosferka powinna być ciepła
Polecam wziąć rozkładane krzesełka, bo nie ma gdzie siedzieć za bardzo
Pozdrawiam |
Piotr127Krakow Fiat 127 Kraków | 2005-01-27 15:05:35 Potwierdzam swoje przybycie no chyba że jakaś klęska będzie albo coś podobnego. Pozdrawiam. |
mysza127 FKP MEMBER Gliwice | 2005-01-28 14:47:16 Kajtek,napisz o ktorej godzinie ,mniej wiecej gdzie i tel do ciebie to moze wpadne. |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-01-28 20:46:53 No o której to jeszcze nie wiemy do końca, ale myślę ze w okolicach południa...ale opłaca Ci się jechać z Gliwic, żeby wpaść na pogadankę do garażu???
Lepiej zostaw siłę i chęci i kasiorke na spociki jak będize ciepło... No chyba, że naprawde chcesz przyjechać, to oczywiście serdecznie zapraszam
Numer w profilu
PZDR |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-01-30 00:36:58 Dla zainteresowanych
Spotkanko w okolicach 13 w umówionym miejscu
Niestety miałem mały problem z miejscem pobytu i nie miałem jak dać znać i dopiero do domq dotarłem
PZDR |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-02 01:08:18 No to panowie następny spocik 12 lutego
Mam nadzieję, że Bart tym razem dotrze (nawet na nóżkach może dotrzeć ).
Spocik oczywiście na lotnisku
PZDR |