| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-10-03 22:19:31 No dzialo sie to co zawsze. Bylo fajnie wesolo ale dla osob postronnych.
Nad cala sprawa czuwalo 3osoby ja GEOO MINIO a reszta... no coz klubowicze coniektorzy zjawili sie ale to tyle z ich strony. W paru momentach bylo zamieszanie. Jak tak dalej to ma wygladac to ja dziekuje. 3osoby to zamalo. Takze podczas nastepnego grzybobrania no coz niewiem czy bede pomagal - kontrolowal sytuacje. Tez bym sobie czasem chcial stanac z boku poogladac i pogadac. Spadam z STW i mam nadizeje ze sie zmieni podejscie coniektorych do sprawy bycia klubowiczem (obowiazkow). Jak ma tak to wygladac to moze zrezygnowac z grzybow. Pozdroooo |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-03 22:21:19 Spoko Draco ja mówiłęm ze mnei nei ebdzie.
Nomen omen to były ostatnie - przynajmniej do zlotu - Siła wyzsza.... |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-10-03 22:23:42 NIe chodzi o Ciebie przeciez nie musisz zawsze stac i wszystkim dyrygowac. Inni tez mogli by sie przylozyc.
Ot tyle nieche mi sie wiecej na ten temat rozpisywac, moze GEOO dorzuci swoje 3 grosze. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-03 22:37:20 Hmmmmmmmmmm.
draco wiesz problem jest jeszcze jeden - Studia. Wiele osób dzisiaj z rana / po Lasowiaku wyjechało..... |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-10-04 04:38:04 A ja tylko napisze ze czekam na liste |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-10-04 10:34:40 czyli jak to sie mowi! KONIEC STREETOW BEZE MNIE!
Bo tam zamieszania byc nie moze! A w tym roku bedzie tylko jeszcze jeden i to porzadny! A co robili kolesie z Sandomierza? |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-04 11:04:34 Adam to juz było sutalone ze nei ma wiec po rpblemie...
Jak ktos ma niech poda rejestracje..... tej bmki.... |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-04 12:29:49 Aha nie ma palenia gumy...
Czy ktoś rozumei ze jak bedzie spalony asfalt to skonczą sie modlitwy ???? Zwykle dostaje mi sie opierdol jak asfalt jest spalony ta droga jest robiona z prywatnej kasy i zgadnijcie co sie stanei jak trzeba bedzie wymienic spalony odcinek..... Raczej po naprawie bedzieci mogli zapomniec bo ochroniarze będa mieli za zadanie wzywanie pał.... |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-10-04 16:21:05 kurde za niedłygo bedą fotki ze streta!!!! |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-04 18:06:08 Własnie myslałem nad ta cała sytuacją.
Pomysł był ogólnie zły bo nie wiedziałem ze Adama nie bedzie ...... Dowiedziałem sie dopiero kilka godzin przed a ja nei mogłem byc....... Po prostu musi byc ktos kto ogarnie cąłosc bo bez tego nie da sie robić.....W nastepnym sezonie sie tym zajmiemy.... |
GEOO User stalowa wola | 2004-10-04 18:21:50 nie niom staralismy sei nad wszystkim zapanowac
ciezko było ale jakos dawalismy rady mam nadzeiejze sieto zmieni na przyszły sezon |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-10-04 20:11:04 No to kilka slow ode mnie.
GEOO po mojemu to troszke przesadzasz. To ze kolesi do startow bylo duzo i stad sie zrobilo malutkie zamieszanie to nikogo nie jest wina. A to ze koles wpadl i chcial palic laki to co w tym zlego. Jesli chodzi o asfalt to sorry ale to jest droga na ktora moze wjechac kazdy i o kazdej porze dnia i nocy i robic tam co bedzie chcial wiec czy koles spalil laczki na streecie czy zrobil by to dwie godziny pozniej w samotnosci to jaka to roznica. Odkad ja pamietam to kto chcial palic to palil i nikt nikomu problemow nie robil. Chodzilo tylko o to zeby nie palic miedzy autami ani za linia startu i jak bys nie zauwazyl po mojej rozmowie z kolesiem przyjechal i ustawil sie tam gdzie trzeba i zrobil male SHOW. Po mojemu street byl bardzo udany. LUdzie dopisali zarowno startujacy jak i kibicujacy a to ze klubowicze nie wciagaja sie to juz inna sprawa i z tym cie popiwram, choc z drugiej strony ciezko zeby cale KTSW prowadzilo streeta. POZDRO |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2004-10-04 21:13:24 Sorry że tyle to trwało, ale tak zeszło. Reszta fotek nie dostępna dla wszytskich u mnie : - )
A tak poza zdjęciami, to skąd tam się biorą takie wieśniaki, wódka, piwo widok powszedni, i te bmki. Jeszcze chwila i zaczne nasze streety co były organizowane chyba najlepiej w Polsce porównywać do ATS'u |
GEOO User stalowa wola | 2004-10-04 21:34:11 mara swirze jestes chory a i zdieci mi przeslij cuso@wp.pl
bardzp prosze cio wy tam jeszcze wykombinowialiscie a to zdiebie zemna to niew sle zadnych buziaczków tylko mowie bez skojazen i to nastepne zboczencu jeden kurde nawet nie wiem kiedy to zrobiłes |
GEOO User stalowa wola | 2004-10-04 21:50:37 niom to jest swir i gej jeden i własnie nie wiedzieałem kiedy to zrobił kurde swirus jeden a masz od niego reszte fotek?????
|