3 pazdiernika POZNAN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybiera sie ktos na puchar polski w driftingu..?? ja mam straszna chec pojechac.. ale sam to zaduzo mi kasy na paliwo.. mozliwe ze z bauerem pojade (zalezy jak on bedzie mial szkole) ale mysle czy by ktos jeszcze nie pojechal mozna jechac w wiecej osob w 2 lub jedno auto wtedy taniej wychodzi...

co wy na to?

a jakies obszerniejsze info masz?

-->KLIK<-- wiem tyle co na tej stornie... ale moim zdaniem zapowiada sie fajna impreza.

kurde tez bym sie przejechal....

Dosyc specyficzne jest to forum , kazdy duzo pier.... a jak przychodzi co do czego to nikogo nie ma, ani 26go w skarbim nikogo nie bylo ani w poznaniu...pozdro internetowcy

pozdro.

Cytat:
2004-10-12 22:36:00, Garsut pisze:
Dosyc specyficzne jest to forum , kazdy duzo pier.... a jak przychodzi co do czego to nikogo nie ma, ani 26go w skarbim nikogo nie bylo ani w poznaniu...pozdro internetowcy

Garsut jak bys czytal forum cale a nie tylko to co chcesz to bys zauwazyl ze niektorzy maja szkoly albo prace albo rodzine i nie zawsze terminy beda pasowac i nie wszyscy maja kase zeby sobie jezdzic tu i tam.

Pozdro.

Jeszcze odnośnie skarbimierza: pytałem czy ktoś jedzie, a to nie było równoznaczne z umówieniem sie na wyjazd.

a oni na forum pisza o swoich imprezach w skarbimierzu? Bo na stronie nie widac, nic sie tam nie dzieje na stronce