| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
janek76 polonez 1.6 GLE 1994 tarnów | 2004-01-05 20:06:57 Cześć !
Chciałem skorzystać ostatnio z wyszukiwarki żeby znaleźć interesujące mnie tematy na forum a tu wyskakuje mi taki oto tekst:You can't access search engine from outside. Czy wie ktoś co to jest ? I co mam zrobić żebym mogł normalnie z niej korzystać ? |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2004-01-05 20:22:19 a zalogowałeś sie? |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2004-01-05 20:25:04 na dole znajdziesz odpowiedź, miałem to samo |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2004-01-05 20:26:04 tu masz post na ten temat
jeżeli nie pomoże to mozesz napisać PW do Daemona ja miałem podobny prolem i dostałem od niego taką odpowiedz
|
janek76 polonez 1.6 GLE 1994 tarnów | 2004-01-06 22:46:03 jeżeli wie ktoś gdzie trzeba odblokować ten http_referer to proszę o instrukcję; szukałem w nortonie antiwirusie ale niestety nieznalazłem niczego na ten temat |
Hrumak Miłośnik FSO Polonez C+ 2.0 DOHC ... Łódź | 2004-07-03 11:29:34 ... zanim zapodalem temat o wentylowkach przeszukalem forum za jej pomoca i nic nie znalazla , no normalnie jakies UFO to chyba jest :> |
Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2004-07-03 11:30:22 JA wpisałem "tarcze" i dałem szykaj wg.daty: "wszystkie" |
Hrumak Miłośnik FSO Polonez C+ 2.0 DOHC ... Łódź | 2004-07-03 11:38:11 a ja wpisywalem i tarcze i wentylowane i w polaczeniu i wszystkie kombinacje |
pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2004-07-03 12:25:08 no delikatnie mowiac nieraz wyszukiwarka szaleje ... |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2004-07-03 15:40:59 Moim zdaniem to ta wyszukiwarka działa poprawnie tylko wtedy gdy używa jej prezes. Jakiś czas temu szukałem wątku (gdzieś zniknął)pt "Wspaniały" tuning. Kiedy wpisałem ten tytuł i zaznaczyłem szukaj w tytułach to było zero wyników. Kiedy wpisałem samo tuning tez nic. Samo "wspaniały" również nie przyniosło efektów. W końcu poszukałem tego "ręcznie" przeglądajac forum strona za stroną. |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2004-07-03 17:06:28 No to nie wiem jak to robisz Grzechu - bo przed chwilą wpisałem słowo - Wspaniały na dole, oczywiscie w nowym oknie nie znalazło takiego zapytania, ale zaznaczając Wszystkie w w przedziale czasowym ... znalazł się tylko jeden właśnie ten temat |
WFO Miłośnik FSO Caro1,6GLE i Caro+GSI Zielonka | 2004-09-19 12:08:06 Kurcze blade...., czemu ta wyszukiwarka nie pracuje poprawnie?
Objaw jest taki, jak chcę znaleść swoje posty to wklepuję swój nick w środkowe okienko, potem zaznaczam "wszystkie posty użytkownika", potem przedział czasowy np.30 dni i co? Ano nic, otrzymuję odpowiedź: "Twoje zapytanie nie zwróciło żadnych wyników. Spróbuj inaczej sprecyzować zapytanie." Jak mam inaczej sprecyzować pytanie, jeżeli chcę odnaleść swoje posty, jestem WFO, byłem WFO i mam nadzieję będę WFO Tylko czemu to bydle-wyszukiwarka mnie nie widzi? Czy to aby nie jest jakaś deskryminacja? Nie wspomnę, że swój nick wpisywałem i dużymi , i małymi literkami i nic....... |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2004-09-19 12:09:59 Zaznacz maxymalny przedział czasowy |
WFO Miłośnik FSO Caro1,6GLE i Caro+GSI Zielonka | 2004-09-19 12:18:59
Zaznaczyłem, i co z tego? Pokazuje tylko posty utworzone przeze mnie, mimo, że kazałem jej szukać wszystkie. Dalej dyskryminacja!! |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2004-09-19 12:22:28 Masz wymagania Kliknij w profilu w liczbę postów |
WFO Miłośnik FSO Caro1,6GLE i Caro+GSI Zielonka | 2004-09-19 12:27:12
No właśnie, dorobek pisarski jest A tak na poważnie, chyba coś nie działa w tej wyszukiwarce. |
Focus Peugeot 206 Warszawa | 2004-09-19 22:41:19 u mnie podobnie. Jak cos szukam to czesto mi wyskakuje ze nie znaleziono nic albo zebym inaczej sprecyzowal pytanie. Nawet jak wpisze allegro czy cos... |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2004-09-20 08:05:44 WFO - znalazłem w sposób jaki opisałeś 100 tematów (5 stron) w których uczestniczyłeś. także podejrzewam że problem leży po Twojej stronie - przegladarka działa właściwie ?
dla przypomnienia wkleje swój post z podobnego wątku: Aby wyszukiwarka skutecznie znalazła Twoje zapytanie musi zostać spełnionych kilka warunków tj. 1) wpisz szukane słowo na różne sposoby, pamiętaj że nie wszyscy używają polskich znaków i szukając słowa książka napisanego bez polskich liter - ksiazka, wyszukiwarka nie znajdzie, także jezeli nie jesteś zadowolony z wyszikiwanych wyników skorzystaj z tych dwóch wariantów możesz również rozszerzyć zakres przeszukiwania, wpisując tylko początkowe litery szukanego słowa : np. ksi* wówczas znajdziesz wszystkie słowa ropoczynające się od liter ksi... czyli książka, książek, książkowe itp określ czy słowo szukane ma występować w tytule tematu czy w treści 2) wybierz przedział czasowy przeszukiwania tematów, określony liczbą dni wstecz jeżeli chcesz przeszukać całe forum zaznacz >>wszystkie<< - pod uwagę brana jest data załozenia tematu a nie jego ostatni post przy przeszukiwaniu według tytułów. 3) Aby zawęzić przeszukiwanie do jednego autora wpisz jego nick i wybierz czy ma być to tylko temat założony przez usera, czy wszystkie posty w których udzielał odpowiedzi. Sortowanie wyników, wybór forum i grupowanie wyników to już tylko "kosmetyka" nie musisz tych zakresów ustawiać, najważniejsze są te trzy punkty powyżej aby wyszukiwarka zwróciła zadowalające wyniki |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2004-11-17 17:17:09 Co się znowu dzieje? Szukam postu ze słowem "sen" a tu mi wyskakuje jakiś komunikat, że strona zawiera dane których ważnośc w cache'u już wygasła i nici z szukania. Wrrr |