Odświeżony nowy look na bandyte 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto kolejna juz transformacja mojego fiata bandyty...przedstawiam wam je w profilujednym sie spodoba,innym nie ale tak juz jestza wszystkie opinie dziekuje...

wiesz czego ci brakuje, prawego lusterka
ogólnie dla mnie jest ok.

hehe a no brakuje,bo nigdzie nie moge dostac listerka na ramkeani na szrotach ani w sklepach

a ja jakos nie moge sie przekonac do 125 bez zderzaka z tylu... nie pasuje mi to. poza tym ladnie ladnie!

Najbardziej to brakuje jakis felg 13x7 ew. 14x7, stalowki mangelsa lub mattiga by tu dobrze wygladaly. Reszta nawet spoko!

Mnie się tuning taki ogólnie nie podoba,ale jeśli już chcesz taki styl to według mnie:
-pomysl coś z progami jakoś ten spojler głupio wygląda przy seryjnych progach
-wszelkim zaspawanym klamkom(bezpieczeństwo!!!)zawsze będę mówił stanowcze nie.
-kółka są za małe przydałyby się większe felgi.

wiesz wydaje mi sie ze lepiej by wygladal totalnie bez klamek!!!gdyz nowy image jest bardziej nowoczesny a co za tym idzie klamki z fiacika do nowego stylu raczej nie pasuja.ale oczywiscie to tylko moje zdanie.ogolnie jest spox liczy sie to zeby Tobie sie podobal.pozdrawiam.

Ułatwię oglądanie bandziorka...

Moim zdaniem Fiacior na pewno robi wrażenie.Widać też postępy w odniesieniu do poprzednich edycji
Minusy - bedluk,choć w sumie bardzo nie razi,przednie kółeczka ginące w nadkolu,aż się prosi o fele 15" (wiem,że są w planie)...
Nie mój styl,ale gratuluję i powodzenia w dalszych pracach przy bandziorze.

jesli chodzi o klamki to tez znikna wszystkie,ale nie mam kasy na ta zabawei tu jak zawsze mozliwosci sie koncza...;(kasa kasa kasa

Bedluk tradycyjnie won . Spoiler by sie chyba lepiej komponował jakby były zderzaki, bo teraz to faktycznie troche odstaje od reszty (progi). Fele za małe (tak jak u mnie ), połowiczny system "bez klamek" też mje sie nie widzi - albo wszystkie albo wcale. Z tyłu ewidentnie brakuje "czegoś" .
Co do kolorystyki tylnych lamp to mam kilka propozycji:
- całe czerwone
- góra biała, dół czerwony
- całe czarne (oprócz odblasków).
Przedstawiona propozycja nijak mi nie podchodzi.

Chociaz zeby te progi nie były zasmarowane bitexem,byłoby dużo lepiej.

Ja tam miłośnikiem tuningu nie jestem ale przynajmniej przyjemnie jest popatrzeć na fiacika który nie świeci rdzą

Mi sie bardziej podoba Spajka Fiacior i ma przynajmniej wszystkie klamki

Cytat:
2004-10-04 23:20:59, Krupek pisze:
hehe a no brakuje,bo nigdzie nie moge dostac listerka na ramkeani na szrotach ani w sklepach

Takie lusterko można zamówić przez net w Wesemie, albo kupić koło mnie w sklepie (kosztuje chyba 18zeta). Różni się od nadrzwiowego tylko cześcią obudowy.

Jak wszyscy to wszyscy. Nie podoba mi sie:

- bedluk (bo wogole nie pasuje do Fiata)
- tylne lampy (do tego koloru nadwozia chyba dalbym cale biale)
- felgi (te fele z plusa wogole mi nie podchodza w zadnym aucie - tu przydalyby sie jakies fajowe koleczka: albo duze fele, np 15tki, albo 13tki i rzucic auto porzadnie na glebe)
- brak klamek (kazdy moze miec swoje zdanie, ale ja wole, zeby mnie ratownictwo drogowe wyciagnelo z auta po ewentualnym wypadku - ale nie chce kolejnej bezsensownej dysputy na ten temat!!!)

Podoba mi sie:

- cala reszta!!!
- matowa maska wyglada fajnie
- biale klosze z przodu
- spojler (tez kiedys taki mialem, dopuki nie polamalem w drobiazgi)
- brak zderzakow (gdyby pozwalali startowac w rajdach bez nich tez bym je wywalil)

Chciales opinie przyjacielu, to masz

Krupek - progi w kolorek nadwozia chyba zrobimy razem... , a poza tym mozesz czuc sie dowartosciowany - teraz wyglada lepiej.

taki z niego bandzior, jak z koziej dupy traba. sory.

Witam
Nie dodam zbyt dużo. Ale w.g mnie wygląda bardzo dobrze i mi się podoba. Podstawowa rzecz to to, ze nic nie razi w oczy i nie ma zbędnych choinkowych dodatków, poprostu surowo-sympatyczny Fiacik.
A co mogę ci jeszcze zasugerować? Pomyśl moze o małych, okrągłych tylnych lampach. Przy gładkim tyle te orginalne trochę za bardzo odstają. Takie założone równo z tyłem myślę że o wiele poprawiły by wygląd tyłu. Ale to tylko moja sugestia. Całokształt OK.
pozdrawiam

Jak juz ktos napisal, rdzy nie ma i jest juz przez samo to fajnie. Poza tym taki nieżywy pomarańcz+czarne wyglada niezle
Brewek nie lubie, brak klamek wyglada gladko, ale z bezpieczenstwem faktycznie lekka popelina.

Powiedz jeszcze jaki masz rozmiar opon na tyle? Bo mi to cos na 205 wyglada

[ wiadomość edytowana przez: D0mel dnia 2004-10-05 10:18:43 ]

... dla przypomnienia tak jeszcze calkiem nie dawno wygladal tyl....

.. a tak przod!!