MotoNews.pl

Pijany emcekłin do Was![OT]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
yoł
pozdrawiam Was, oby zlocik 27 września wypalił, właśnie gadałem z bratkiem , moz ecuś z tego wyjdzie.. chętnie bym was poznał (w końcu wpada) - słuszałem że coponiektórzy lubuja wypić ja tyż... czas okaże czy coś z tego wyjdzie...
wszak dzisiaj miałem g=fajny sen (koniu wie o co chodzi! )
bay bay !
spadam do butelki;]

kiedys ktos na imprezie jak zobaczyl wodke w wykonaniu frytola ktora szkla szklankami powiedzial cos w stylu "no i widacz e maluchem jezdzi" nie wiem czemu ale brzmi smiesznie, szczegolnie po zlocie na slowacji

wiesz co, bo maluchami jeżdzą tylko bogaci jak to stwrdził DamianS!

Bo jajk mowi mójkolega: jak sie wypije to sie robi język giętki.... jak zawieszenie kanta

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2003-09-16 01:31:57 ]

a jak jedni dają 40 tyś za bime a my dajemy tyle samo tylko że mamy to rozłożone w czasie i w częściach hehehe tak dla wygody i luksusu

no baa a ile radości przy tym

jedno jest pewne niezaprzeczalne i niepodwarzalne jesteśmy prawdziwymi pasjonatami tych samochodzików (kitkarów)

" i żeby niebyłoooo"

Buuu a niektórym serce nie pozwala na wódke .
Za to w piciu piwa na czas nie pobijecie mnie

A dla czego właściciele bobków tyle piją - po to by się zrelaksować po godzinach dłubania w tych piekielnych maszynach .

P.S. Nie popieram abstynencji .

Jak wypijasz kufel w ciągu niecałych 2 sekund to jest dla Ciebie przeciwnik. Zapraszam do Cz-wy. Zmierzysz się z Erwinem, on tak wypija piwo jak ty kieliszek wódki

Może w ciągu 2s to nie ale gdzies koło 4-5s znam goscia co wypije ćwiartke wódy

Bukson to ja CI tą szklanke wódy też wypije w 3 sekundy. Przypomina mi się impreza pijacka w akademiku.....na 3 roku oj kur... działo sie....

Cytat:
2003-09-16 00:30:00, MCQUEEN pisze:
yoł
pozdrawiam Was, oby zlocik 27 września wypalił, właśnie gadałem z bratkiem , moz ecuś z tego wyjdzie.. chętnie bym was poznał (w końcu wpada) - słuszałem że coponiektórzy lubuja wypić ja tyż... czas okaże czy coś z tego wyjdzie...
wszak dzisiaj miałem g=fajny sen (koniu wie o co chodzi! )
bay bay !
spadam do butelki;]

niema co ruszaj dupe i jedziemy kilmat w krakowie jest naprawde zajebisty ludzie wspaniali niebedziesz zalowal a pozatym wiekszosc trasy przejedziemy razem

Właśnie mysle o krakowie, ale troche przeraża mnie dystans do pokonania, żeby posiedzieć tam kilka godzin i zwijać dupsko i jechac nocą.
Pogadamy na GG.

Cytat:
A dla czego właściciele bobków tyle piją

Bo Polak nie kaktus, pić musi...

ja np. nie widzialem zadnego czlonka F&F jak pije alkohol mysle ze poswiadcza o tym chopper mountez widynek, lukasz no i w sumie praktycznie reszta

ja widziałem wielu członków fnf jak piją alk w sumie nigdy źle się nie skończyło (poza przygodą ze strażą miejską ). no i raz nam czopek kimnął na ławce mcqueen i Bratek - może pomyślicie nad jakimś noclegiem tanim w kraku?? możnaby się wtedy pokusić o małą libację

e tam kimnąłem
to były głebokie przemyślenia nad litrą wódki która poszła

tak.... to musialo cie mocno wciagnac do swiata przemyslen