Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2005-07-11 10:03:56 Mi strasznie gnije buda, to sobie przełoże flaki z mojej Omy, z silnikiem 1,8 na czele ![]() ![]() ![]() |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-07-12 20:06:22
chyba bez silnika i skrzyni waży 1450 kg ![]() |
![]() boogie LOB SYMPATYK M6 warszawa | 2005-07-13 18:58:30 Moja Omega 24V na badaniach, na rolkach, wazyla 1470 kg.
Z kołem, skrzynka z narzedziami, paliwem 30 L, fotelikiem i innymi pierdolami. |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-07-13 19:25:40 a moja 24V ważyła 1580 , 1610 itp
w zalezności od wagi na której się znajdowała [ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2005-07-13 19:27:54 ] |
OMENATOR OMEGA & SENATOR Lębork | 2005-07-13 22:53:54 Dobra dobra!!
To że jest dłuższy to nie znaczy że cięższy. ![]() A czy wy wiecie czemu on jest wogóle dłuższy i co on tam ma dłuższego? Ja mam Senatora i Omegę i na pierwszy rzut oka odrazu widzę że: Są dłuższe błotniki i maska, zderzak w kształcie półkola i wystaje bardziej do przodu aby zakryć dłuższą maskę z grilem, lampy mają przedłużone mocowanie i po ich zamocowaniu wystają bardziej do przodu. No i co i te pare plastyków i dłuższe lampy mają więcej ważyć? NIE!!! A co do wyposażenie. Ludzie popatrzcie sobie na wygląd deski rozdzielczej. Nawet mój sąsied który z samochodami niema nic wspólnech był zachwycony tym wnętrzem. Łącznie z moimi rodzicami. Deska rozdzielcza ma super kształt i wyglad w porównaniu do deski z Omy. CO do przodu to wszystkie mocowania są identyczne tak więc można spokojnie przekręcić cały przód od Senatora. Będe się starał przełożyć jak najwięcej lecz największy problem to regulowane amortyzatory tylne które w senatorze mocowane są do nadkoli a w mojej Omie Caravan gdzieś tam pod spodem. Z Omegą sedanem chyba by nie było problemu. Drzwi tyle już są inne całkowicie. Możliwe że tapicerka będzie pasować Na dodatek Senator jest niżej zawieszony od Omegi. Będę robił setki zdjęć jak będę rozkładał Senatora a potem Omegę na kawałki. Chodzi o udokumentowanie każdej najmniejszej wiązki elektrycznej aby po przełożeniu wiadomo było którędy ma to iść. Interesowałyby kogoś takie zdjęcia i opisy? |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-07-13 23:43:20 i znów piszesz dyrdymały, które użytkownikom, miłosnikom, włascicielom senator/omega są doskonale znane lub całkowicie się z nimi nie zgadzają
omega nie jest niżej zawieszona od senatora nie myl pojecia estetyka wygląd wnętrza samochodu a wyposażenie. jak masz takie pojecie o omedze/senatorze to zyczę wytrwałości i powodzenia w tworzeniu "czegoś" złożonego ze słynnej już omegi 2,6 za 3 tyś zł i senatora C30SE za 500 ojro ![]() |