II KJS Andrychowski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
II KJS Andrychowski

W dniu 26 września 2004 w Andrychowie i Wadowicach odbędzie się II KJS Andrychowski.

Biuro zawodów w dniu imprezy będzie się mieścić w Andrychowie przy ul.1 Maja 4 (hala sportowa).
Próby będą rozgrywane na równych asfaltowych parkingach oraz na jednym asfaltowym pokrytym żwirkiem. Trasa prób sportowych będzie atrakcyjna dla zawodników oraz dla kibiców, na większości parkingów będą wyznaczone mini odcinki z opon i taśmy, natomiast na jednym z pachołków ułożona zostanie typowa próba kjs-owa.

Zgłoszenia są przyjmowane od poniedziałku do piątku w godz 9:00-16:00 w siedzibie Automobilklubu Beskidzkiego w Bielsku-Białej przy ul.Partyzantów 72 (budynek SEAT-a I piętro) lub pod nr tel.(33) 81-222-81 .

Zapisy:

Automobilklub Beskidzki
Ul. Partyzantów 72
Tel. (33) 812-22-81
Fax. (33) 812-22-81

e-mail. ak.beskidzki@bielsko.com.pl

www.ak-beskidzki.bielsko.co.pl

bedziemy w andrychowie.
korzystam poki maluch jezdzi:))))

wlasnie dzwonilem zostawic zgloszenie.

najwazniejsze szczegoly:

biuro rajdu: hala sportowa na ulicy 1 maja 4, andrychow
(pierwsze swiatla kolo mostu w lewo i 200m jest hala)

odbior administracyjny: 7:00-8:30, wpisowe 100.

Własnie tez dzwonilem i miałem to pisac

To sie widzimy! tylko niewiem jak wygladasz...

pomaranczowa rakieta jak w profilu;)
bylem nia takze w limanowej:)))

z lenistwa skopiowalem moj post z forum F&F;):

"sam KJS bardzo ladnie zorganizowany. obsluga super, trasy zabezpieczone. niesamowity poziom jesli chodzi o przygotowanie pojazdow, profesjonalne rajdowki wprost z PPZM. potwierdza sie opinia ze rejon bielska dobrze stoi pod wzgledem rajdow.
frekwencja chyba troche zaskoczyla organizatorow, bo start pierwszej proby mial opoznienie ponad pol godziny. jesli chodzi o minusy - to niestety trasy. poza pierwsza, calkiem fajna proba, nie bylo nic ciekawego. aa, no i braklo bulek do kielbasy na koniec;)))).
wynik to 1 w klasie (12 malaczy), 6 w generalce (kolo 50 aut). jechalo mi sie srednio (jakos zaspani bylismy), ale wszystkie 10 prob bardzo rowno, stad tak dobry wynik."

ps: z RK spotkalem saxo pawla i sportinga z pilotujacym kalinkiem, ale wynikow nie znam.

Cytat:
ps: z RK spotkalem saxo pawla i sportinga z pilotujacym kalinkiem, ale wynikow nie znam.

Mam wyniki klasy 3, 4 i 5, więc tak:
-Piotr Grabowski, Maciej Kalinka - 14 m-ce w klasie 3, punkty zdobyte
-Paweł Brzykcy, Michał Janas - 5 m-ce w klasie 4, punkty zdobyte

Dla mnie ten KJS to totalna porazka, juz na pierwszej PS zaliczylismy "T" (moja pierwsza taryfka w KJS - kiedys musial byc ten pierwszy raz...), nie powiedzieli nam odrazu gdzie zrobilem blad tylko doszlem do tego po 2/3 PS. Jechalem potem rozkojarzony, stracilem 2 opony... aaa szkoda gadac...

Imprezka zorganizona byla supcio! Poza PS'em nr 3, ktory zostal potem troszke poszezony i starterami ktorzy czesem dziwnie odliczali
Nagrody z tego co widzialem to malo kiedy takie bywaja (np. kolpaki, tlumik, chlapacze i gumowe kolorowe pokrowce na lewarek do malca) a puchary total wypas...

Serdeczne gratulacje i pozdro dla Mountez!!!

Tak w ogule to strasznie bylo smiesznie... Pozdro Michal !!!

@mountez - moje gratulacje, widzę że autko już jeździ jak należy .

@Pawel-Brzykcy - kiedyś musi być pierwsza taryfa (oby ostatnia ), a wynik i tak ładny.

... i gratulacje dla pozostałych startujących!

wyniki na stronie AK, niestety nadal brak szczegolowych, nie ma tez fotek...

Cytat:
widzę że autko już jeździ jak należy

nic jeszcze nie zmienilem, niestety jezdzi nadal tak samo

ALE JAJA PRZYDZIELILI MNIE DO KLASY 4 A POWINIENEM NALEZEC DO 3 (POJ. 1.4)
CIEKAWE JAK TO SPROSTUJA, CZY JEST W OGULE TAKA MOZLIWOSC...

NAPRAWDE TEN KJS BEDE POD NIEKTORYMI WZGLEDAMI NIE ZA MILO WSPOMINAL...

oj, nawet nie chcę myśleć coby było jakby cała ekipa rally-kraków wystartowała

Mountez gratulacje, Paweł nie przejmuj się.

Cytat:
2004-09-28 19:29:09, Konrad_P pisze:
oj, nawet nie chcę myśleć coby było jakby cała ekipa rally-kraków wystartowała Mountez gratulacje, Paweł nie przejmuj się.

pewnie awaryjki z mojej strony

lepiej pozno niz wcale;)

sa wreszcie wyniki i fotki

zapraszam!

Impreza full wypas - szampan, brama i pucharki