Spot w środe?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy na spot srodowy moze przyjechac kazdy?nawet nowozalogowany??:>:>:>:>!pozdrawiam

tak kazdy

raczej jestesmy otwartym klubem i jak robimy spoty pod galeria to kazdy moze wpasc pogadac etc

hmm ta twoja almerka GT wersja jest ? z avatara widze ze model n16 japonska masz jakies foty. Kiedys jak robilem w nissanie na wilanowskiej mialem okazje sie taka mala rakieta przewiezc heheh chetnie ja zobacze w srode jak bedziesz

nie to jest n15 ka 1997 rok wersja GTI w standardzie 143 konie a teraz to nie wiem heh dlatego chce gtecha albo hamownie ale nie za 300plnów jak chca w jetroncu!pozdrawiam bede w środe juz sie nie moge doczekac

sa zapisy na nowa hamownie do motoexpresu !
zobacz watek na glownym cena promocyjna !

TAM HAMOWNIA ZA MOESIAC DOPIERO BEDZIE LIPKA ! DŁUUUUGO STRASZNIE ALE MOZE SOBIE COS PRZEZ MIECH ZMODYFIKUJE!!??:>:>POZDRAWIAM WSZYSTKICH

to uno co jedzi po wrocku z ta naklejka to chyba hamownia przenosnia ... moge miec namiar na nia
wlasnie dzis rano mi sie przypomnialo ze we wrock juz jest taka hamownia
co do kosztow to nie wiem ale nie jest drogo

oki to poprosze ! a ma ktos inny namiary na ta hamownie,??ale ja słyszałem ze ona jest niemiarodajna zalezy wsio od pogody znaczy temperatury i asfaltu !zobaczymy ale cene i namiar poprosze

do przenośnej trzeba znać dokładną wagę samochodu i równo trzymać patyk

CZYLI JEDNYM SŁOWEMTO JAKAŚ LIPA TAK???:>:>

Cytat:
2004-10-16 13:51:05, gre13 pisze:
CZYLI JEDNYM SŁOWEMTO JAKAŚ LIPA TAK???:>:>

hehe TAK )