Felgi stalowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Warszawce mogę taki zakup zrobić,?Mowa oczywiście o używanych, ale w dobrym stanie.
Jak by były w rozsądnej cenie to moze i cały komplecik bym wziął.

jesli moge doradzic to odradzam uzywki..cena conajmniej 50zeta a jak zregenerowane i polakierowane to i 80 potrafia kosztowac..mozesz szukac "okazji" typu komplet za 150..ale zwykle to sa zdjete zywcem z jakiegos starego opla i od razu bedziesz mogl sie wpisac do topicu wibracje w przednim kole

tutaj mozesz kupic za 70zeta sztuka z dostawa do domu..wiec moze nie warto kombinowac

Czekam aż odbiorę aluski i będę się pozbywał jednego kompletu stalówek ( teraz mam dwa - letni i zimowy, zostawiam sobie tylko zimowy )
Felasie są oki. Wymagają jedynie piaskowania i można jeździć "bez wibracji koła"

Cytat:
2004-09-29 17:32:54, qbaj pisze:
jesli moge doradzic to odradzam uzywki..cena conajmniej 50zeta a jak zregenerowane i polakierowane to i 80 potrafia kosztowac..mozesz szukac "okazji" typu komplet za 150..ale zwykle to sa zdjete zywcem z jakiegos starego opla i od razu bedziesz mogl sie wpisac do topicu wibracje w przednim kole tutaj mozesz kupic za 70zeta sztuka z dostawa do domu..wiec moze nie warto kombinowac

Również jestem tego zdania.
Kumpel z pracy rok temu (przed zimą) kupił newki w sklepie za 65zł sztuka. Więc jeżeli Asterixie nie znajdziesz u siebie tańszych to kupuj te w "Balonie".
Nie kombinuj ze starociami.
No chyna, że DeeJay Ci sprzeda za krzynkę browara

Mój kolega z osiedla zajmuje się sprzedażą Oplowskich nowych felg stalowych.
Zakupiłem cały nowy komplet od niego w zeszłym roku. (80pln/szt.)

Przy zakupie stalówek ważnym kryterium jest to, aby niekupować oryginalnych stalówek Daewoo
bo po niedługim czasie będą brązowe...
Oplowkise natomiast z magicznym znaczkiem "GM" - przez dłuuugi czas będą czarniutkie...

Kurcze sprawa się chyba trochę odłoży.
Gadałem z lakiermistrzem i wyszło 600zeta za dłubanie przy lakierze i ewentualnie 200zeta za zabezpieczenie anykorozyjne. Lakier muszę zrobić bo samochód zaczyna zmieniać kolor na rudy (wiadomo gdzie), zabezpieczenie odrazu tysz jest wskazane.

A tak wracając do tematu felg...Kisztan, po 65zł nówki to ładna cena.

Witam
Przegladam felgi na tej stronce www.baloon.pl i wyrzuca mi 3 rodzaje. Jeden firmy alcar i dwa Gianetti (dwa kolory). Ktorej firmy lepiej zamowic?? Jest jakas rozniaca po za cena?? A jesli Gianetti to srebrne czy standartowo czarne??

Ceny od 70zl do 82.
Czy ktos trafil na tansze??

hmm ja bym wzial tansze..bo to tak jak z dosia jak nie widac roznicy to po co przeplacac..a co do koloru no to chyba rzecz gustu wiec sam sobie odpowiedz

Cytat:
2004-10-13 08:15:48, Przemek-W pisze:
A jesli Gianetti to srebrne czy standartowo czarne??

A jeździsz bez kołpaków? Bo pod kołpakami, to nie robi żadnej różnicy...

Cytat:
2004-10-15 00:46:36, pyrekcb pisze:
A jeździsz bez kołpaków?

Ostatnio bez. 2 mi ukradli, jeden zgugilem. Ostatni juz w garaqzu - moge komus oddac. Ale pytajac o kolor nie chodzilo mi o wyglad autka w danym kolorze, ale o wyglad samych felg ktore juz powoli rdza wpierdziela. Na ktorych szybciej to widac??

Cytat:
2004-10-15 07:21:33, Przemek-W pisze:
Ostatni juz w garaqzu - moge komus oddac.

Jeżeli ma jeszcze lakier, to ja poproszę.

Cytat:
Ostatnio bez. 2 mi ukradli, jeden zgugilem. Ostatni juz w garaqzu - moge komus oddac. Ale pytajac o kolor nie chodzilo mi o wyglad autka w danym kolorze, ale o wyglad samych felg ktore juz powoli rdza wpierdziela. Na ktorych szybciej to widac??

no pomysl przemek..zakladajac ze felgi sa tak samo zabezpieczone antykorozyjnie i roznia sie jedynie kolorem to chyba jasne ze szybciej widac na jasniejszych falegach czyli na srebrnych ja np ostratnio w swoim ciemnym esperaku obejrzalem spody drzwi i zauwazylem ze zaczynaja rdzewiec pod lakierem..gdyby to byl bialy albo srebrny samochod nie musialbym sie schylac i widzialbym z daleka

Cytat:
Ale pytajac o kolor nie chodzilo mi o wyglad autka w danym kolorze, ale o wyglad samych felg ktore juz powoli rdza wpierdziela. Na ktorych szybciej to widac??

Mi też chodziło o kolor felg - jak jeździsz z kołpakami, to co za różnica, na których bardziej widać?
Przecież widać kołpaki, a nie felgi.
Pozdr. P.

Panowie, po co przepłacać skoro możecie mieć od kolegi komplet felg z zimówkami za jedyne 500zł!?
Pomyślcie bo to chyba okazja?