| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-09-29 17:32:54 jesli moge doradzic to odradzam uzywki..cena conajmniej 50zeta a jak zregenerowane i polakierowane to i 80 potrafia kosztowac..mozesz szukac "okazji" typu komplet za 150..ale zwykle to sa zdjete zywcem z jakiegos starego opla i od razu bedziesz mogl sie wpisac do topicu wibracje w przednim kole tutaj mozesz kupic za 70zeta sztuka z dostawa do domu..wiec moze nie warto kombinowac |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-09-30 07:48:03
![]() ![]()
Również jestem tego zdania. Kumpel z pracy rok temu (przed zimą) kupił newki w sklepie za 65zł sztuka. Więc jeżeli Asterixie nie znajdziesz u siebie tańszych to kupuj te w "Balonie". Nie kombinuj ze starociami. No chyna, że DeeJay Ci sprzeda za krzynkę browara |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-09-30 09:28:13 Mój kolega z osiedla zajmuje się sprzedażą Oplowskich nowych felg stalowych.
Zakupiłem cały nowy komplet od niego w zeszłym roku. (80pln/szt.) Przy zakupie stalówek ważnym kryterium jest to, aby niekupować oryginalnych stalówek Daewoo bo po niedługim czasie będą brązowe... Oplowkise natomiast z magicznym znaczkiem "GM" - przez dłuuugi czas będą czarniutkie... |
Przemek-W ESPERO 1.8 CD LPG Olsztyn | 2004-10-15 07:21:33
Ostatnio bez. 2 mi ukradli, jeden zgugilem. Ostatni juz w garaqzu - moge komus oddac. Ale pytajac o kolor nie chodzilo mi o wyglad autka w danym kolorze, ale o wyglad samych felg ktore juz powoli rdza wpierdziela. Na ktorych szybciej to widac?? |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-15 07:24:49
Jeżeli ma jeszcze lakier, to ja poproszę. ![]() ![]() ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-10-15 19:36:54
no pomysl przemek..zakladajac ze felgi sa tak samo zabezpieczone antykorozyjnie i roznia sie jedynie kolorem to chyba jasne ze szybciej widac na jasniejszych falegach czyli na srebrnych |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-10-15 23:08:58
Mi też chodziło o kolor felg - jak jeździsz z kołpakami, to co za różnica, na których bardziej widać? Przecież widać kołpaki, a nie felgi. Pozdr. P. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2004-10-16 22:18:17 Panowie, po co przepłacać skoro możecie mieć od kolegi komplet felg z zimówkami za jedyne 500zł!?
Pomyślcie bo to chyba okazja? |