Samochod ks. Jankowskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie czym jezdzi ks.Jankowski, oto jego fura, ta omega wyglada raczej jak samochod mlodego gangstera a nie PRALATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A moze ci pierwsi go wożą??!!

To zdjecie jest jakies dziwne.. nie bylo modyfikowane??
Z tego co slyszalem jak byl u T. Lisa to sie wozil m.in Mercem i Jaguarem i ... twierdzil ze jest ciasny.. wiec Omega.... nie wydaje mi sie.

Ja widziałem w telewizji że zasówał Jaguarem ale jakby ktoś miał tego majbacha rydzyka to cętnie oblądnem

to jest zdjecie zrobione przez reportera DB na gdanskim lotnisku, gazete zadziwil fakt, ze samochod ten wjechal na plyte lotniska bez zadnej kontroli.

Ale sliczny wydech ma ten samochodzik, strasznie mi sie podoba bo reszta jest do niczego, jakies takie nieLADne to autko

Erwy, co do zdjęcia rydzykowego maybacha - mam, ale mogę przysłać jedynie emailem, bo nie jest to w sieci, tylko mam na dysku.
A co do zdjęcia z Jankowskim to trudno powiedzieć czy to jakiś fotomontaż, czy prawdziwe zdjęcie. Ale faktem jest, że rozbijał się merolami, jaguarem (co prawda pożyczonym - tak przynajmniej gadał u Lisa), więc skąd by teraz tak zaniżył poziom?.

Ja też bym chciał aby mi ktoś porzyczył jaguara na wieczór. Oczywiście aby znaleźć jego minusy.

Zdjecie jest prawdziwe zrobione na płycie do kołowania lotniska "Lech Gdansk Walesa Airport" (zachowałem oryginalną pisownie nazwy lotniska jaka wodnieje na ścianie tegoż).

.... w radio mowili ze odjechal z lotniska z piskiem opony wielkim "jeepem"

... to jest cytat choc nie dosłowny

Cytat:
2004-10-07 22:29:57, sebolgdynia pisze:
Ja też bym chciał aby mi ktoś porzyczył jaguara na wieczór. Oczywiście aby znaleźć jego minusy.

Trzeba było wybrać karierę duszpasterza, a nie miał byś z tym problemów

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

tylko omega???????
a moze to adaptacyjny kamuflaz maybacha???
(taki, jak mial aston Bonda w "die another day")

Ale samochód ks. Jankowskiego to nic w porównaniu z jego komputerem, a właściwie tym, co tam było na dysku

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2004-10-09 00:22:33, Yanosik pisze:
Ale samochód ks. Jankowskiego to nic w porównaniu z jego komputerem, a właściwie tym, co tam było na dysku

a ja przeczytałem,że był to komp ochroniarza,a sam Jankowski nie umie obsługiwać kompa

A wracając do tego jaguara, to nawet jeżeli nie jest formalnie jego, tylko rzekomo pożyczony, to zapewne i tak w praktyce pewnie on kupił, a tylko potem zarejerstrował na kogoś. Np. na syna .

Co do wjazdu na płytę lotniska auta Jankowskiego - to w RMFie była taka akcja: dzwonili po największych portach lotniczych w polsce i próbowali załatwić wjazd na płytę AUTA dla "Jakiejś szychy ze świecznika biznesowego", który przyleci i ma być zabrany z pod samolotu...
I wiecie co - Wszędzie powiedzieli, że tylko GŁOWY PAŃSTWA (PREZYDENT) I PRZEDSTAWICIELE RZĄDU (PREMIERZY) i nikt więcej...

No więc komentarz był taki, że może jeszcze nie wiemy o tym, że Jankowski jest Prezydentem, tylko jakiego kraju ????

PS
Miły z tym synem - podoba mi się...

no i czego się chłopa czepiacie... zrobił sobie z parafi i miasta własny folwark to korzysta wcale mu się nie dziwie że nie chce odejść. wiadomo że w Gdańsku bedą rządzić prawicowi działacze, bo solidarność itd... więc kolo jest ustawiony...
tylko pogratulować zaradności.

mnie tylko śmieszą ci jego obrońcy, te komitety, te pikiety... ale cóż... naiwnych nie sieją...

Hm a mnie zastanawia tylko dlaczego wszyscy tak sie tym interesuja ? Moze dlatego zeby ukryc wlasne przekrety i ciemne interesy. Niech sobie ma, niech sobie jezdzi, jak mu zabiora to i tak ja z tego nic nie dostane, wiec po co sie tym interesowac...

Cytat:
2004-10-09 16:07:45, Piotr_Kraków pisze:
PS Miły z tym synem - podoba mi się...

To Ty nie wiesz, że właśnie z ojca na syna to się księdzem? .

A co do czepiania się - ja też się raczej nie czepiam, a wręcz przeciwnie - szanuję ks. Jankowskiego, za to, że ma jakieś wyrobione własne zdanie, którego nie boi się powiedzieć i nie boi się wyrażać swoich myśli. No a poza tym lubię ludzi kontrowersyjnych.
Szkoda tylko, że są na niego takie chamskie nagonki tych wszystkich gupawych pismaków z brukowców. Myślę, że te rzekome demoralizowanie a tym bardziej już molestowanie nie jest prawdą, a to tylko wymysł tych gnid dziennikarzy. I mówiąc już niezależnie od sprawy Jankowskiego, mówiąc ogólnie, dziennikarze potrafią być tak bezczelni i parszywi, że bezpodstawnie mogą komuś zniszczyć opinię, której nie da się później odbudować.
A co do samochodu prałata - raczej też mi to nie przeszkadza, a wkurza mnie określenie o "wystawnym stylu życia", bo czy każdy kto ma np. merola od razu prowadzi wystawny styl życia? Bo poza tym to niczym się nie wyróżnia. To co w poprzednim poście napisałem o tym jaguarze to nie jest czepianie się - to było tylko tak w charakterze informacyjnym że tak powiem.

Cytat:
dziennikarze potrafią być tak bezczelni i parszywi, że bezpodstawnie mogą komuś zniszczyć opinię, której nie da się później odbudować.

tak droga mlodziezy, bo konkurencja ogromna, a zyc z czegos trzeba. Ci z brukowcow maja najgorzej, bo jada na wierszowke. Im dluzej cykl sie ciagnie, tym dla nich lepiej - najwyzej potem odszczekaja.
to ra.
dwa - w kazdym zawodzie sa gnidy i uogolniac nie nalezy
trzy - to nie pismacy winni, a NAROD, czytelnicy.
to publika chce krwi, skandali i przemocy (o sexie nie wspomne) - a media tylko SPELNIAJA ZACHCIANKI KONSUMENTOW.
Kazdy najpodrzedniejszy dziennikarzyna mialby gdzies poczynania pralata, gdyby mogl sie utzymac z pisania o kwiatkach i motylkach.

skonczysz Mily techniku, pojdziesz do pracy i tez bedziesz musial zbezczelniec, by wyjsc na swoje.
a gdyby pralat mniej ostentacykjnie afiszowal sie swym majatkiem - tez moze w oczy by nie klulo i pisanie o nim nie bylo by atrakcyjne....
jesli ktos jest tu winny, to tylko ludziki kupujace te gazete, ktora bardziej kontrowersyjna, chamska, prosta i brukowa. taka za 1,20 zl

Cytat:
2004-10-09 23:48:15, adasco pisze:
tak droga mlodziezy, bo konkurencja ogromna, a zyc z czegos trzeba. Ci z brukowcow maja najgorzej, bo jada na wierszowke. Im dluzej cykl sie ciagnie, tym dla nich lepiej - najwyzej potem odszczekaja. to ra. dwa - w kazdym zawodzie sa gnidy i uogolniac nie nalezy trzy - to nie pismacy winni, a NAROD, czytelnicy. to publika chce krwi, skandali i przemocy (o sexie nie wspomne) - a media tylko SPELNIAJA ZACHCIANKI KONSUMENTOW. Kazdy najpodrzedniejszy dziennikarzyna mialby gdzies poczynania pralata, gdyby mogl sie utzymac z pisania o kwiatkach i motylkach. skonczysz Mily techniku, pojdziesz do pracy i tez bedziesz musial zbezczelniec, by wyjsc na swoje. a gdyby pralat mniej ostentacykjnie afiszowal sie swym majatkiem - tez moze w oczy by nie klulo i pisanie o nim nie bylo by atrakcyjne.... jesli ktos jest tu winny, to tylko ludziki kupujace te gazete, ktora bardziej kontrowersyjna, chamska, prosta i brukowa. taka za 1,20 zl

Zbeszczelnieć? Aż tak to nie sądzę. Nie miałbym sumienia żeby kogoś skrzywdzić w bezczelny sposób. Można np. kogoś opierdylić, ale nie można kogoś skrzywdzić np. w jakiś podstęptny, chamski, bezczelny i perfidny sposób. Ja osobiście chcę być uczciwy i do tego dążę, a gdybym np. kogoś skrzywdził to później na pewno miałbym wyrzuty. Oczywiście chciałbym w życiu wyjść na swoje, ale uczciwą drogą. A wiem coś o tym, bo sam też byłem nieraz ofiarą bezczelnego chamstwa. I chyba każdy był.
A co do skandali - oczywiście każdy lubi jak piszą o jakichś skandalach, ja też to lubię, ale tylko wtedy gdy jest opisana jakaś prawda, a nie jakieś bzdury mające na celu tylko kogoś skrzywdzić.
A pismacy też są winni. Bo nikt im nie każe pracować w takich brukowcach. Ja osobiście, gdyby ktoś mi zaproponował współpracę z jakimś brukowcem, to bym na pewno odmówił.