Siemanko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów
Właśnie się zarejestrowałem i w tym miejscu chciałem się wam wszystkim przedstawić.
Mam na imię Kamil, 22 lata mieszkam w Gdańsku.
Ostatnio w skutek dosyć przykrych okoliczności stałem się posiadaczem dwóch samochodów Łada 2107. Jedna jest kompletna a w 2giej brakuje silnika.
Za kilka dni jedno z tych aut trafi do garażu i rozpocznie się jego modyfikacja. Będzie to (najprawdopodobniej biały) pickup
Poza zmianami nadwozia planuję także zmiany w zawieszeniu, wnętrzu i pod maską. Zakres zmian nie jest narazie ustalony gdyż nie znam możliwości - nigdy nie miałem styczności z tymi autami - ale z pomocą klubowiczów na pewno uda się coś wymyślić

Pozdrawiam wszystkich członków LKP

Witamy , witamy

PS
do przedstawiania się mamy TEN WĄTEK

siemanko, milo powitac kolejnego ladziarza z gdanska

To siemanko , witamy nowego czlonka grypy 3city

Siemanko, fajnie , że znów powiększy siem grono 3miejskich ladomaniaków

Kamlan witam cię w grupie trójmiejskich świrusów . Mam nadzieję że za kilka dni się spotkamy i pogadamy.

Cytat:
2004-10-17 22:03:23, sebolgdynia pisze:
Mam nadzieję że za kilka dni się spotkamy i pogadamy.

Podobno macie wpaść na osowę Serdecznie zapraszam Będziecie mogli pooglądać moje autka, wypijemy po jakimś bezalkocholowym i będzie gucio

Cytat:
2004-10-17 22:31:18, kamlan pisze:
Podobno macie wpaść na osowę Serdecznie zapraszam Będziecie mogli pooglądać moje autka, wypijemy po jakimś bezalkocholowym i będzie gucio

Wpadniemy napewno tylko jeszcze musimy się zorganizować pewnie będzie to czwartek albo piątek pozdrawiam.
PS. Nie pisz o piciu przy Pablox'ie

Witamy nowego ladomaniaka.

witam rowniez i zajefajnie ze 3city rosnie w sile pozdro

Witam również

....rzeczywiście jakoś zdjęc mnie również zaniepokoiła -coś z Pabloxem trzeba zrobić

hehhe najlepiej zaszyc i problem z glowy

te zdjecia byly takiej jakosci bo pewnie reka mnei bolala i jakos sie trzesla , jak narazie nic nie pije( tak dla pewnosci ).

Cytat:
2004-10-17 23:26:26, mellek pisze:
hehhe najlepiej zaszyc i problem z glowy

Czasami organizm odrzuca ten wspanały lek