ZLOT W OLEŚNICY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam na zlot w OLESNICY 17.10.2004 ul. Moniuszki (PKP) o godz. 15:00

Jak się wyrobię z kafelkami i łazienką

po raz kolejny nie moge byc...startujemy 17 w rajdzie we wrocku

Cytat:
2004-10-13 18:14:36, Ebec_Peter pisze:
po raz kolejny nie moge byc...startujemy 17 w rajdzie we wrocku

powodzenia

ps. zazdroszcze wam chyba nigdy mi sie nie uda pojehcać na jakiś rajdy, a taki rajdowiec się marnuje

czemu ma Ci sie nie udac ??
wystarcza dwa kaski, koelge na pilota, wpisowe i jazda

Chyba bede. A reszta Wroclawia?

a cio sie bedzie tam działo?jakie atrakcje beda w olesnmnicy??pozdrawiam wszystkich !

Cytat:
2004-10-13 21:33:47, Ebec_Peter pisze:
czemu ma Ci sie nie udac ?? wystarcza dwa kaski, koelge na pilota, wpisowe i jazda

jak wiadomo z braku finansów, 160 czy niby dla malaka 80 za wyścig to troche przegięcie

80zl fiaty 126p maja
ale za ta cene masz 12 odcinkow plus zawsze jakas atrakcja warto z ciekawosci jak to jest wystartowac

pozdrawiam

no niby to tylko 80 zł ale jak ma się inne wydatki a nie muwiąc o tym że obecnie jest się na bezrobotnym to trudna sprawa pojechać na rajd i to ciwilnym autem

jak Ci sie finansowa sytuacja polepszy (czego Ci zycze) to zapraszam i to wlasnie cywilnym autem zeby je sprawdzic i siebie przy okazji duzo osob przyjezdza swoimi normalnymi samochodami ))

pozdrawiam

Cytat:
2004-10-14 12:05:48, versus pisze:
Chyba bede. A reszta Wroclawia?

Versu, nie ma u mnie w słowniku takiego słowa jak "chyba" , albo bede, albo nie bede. Prosze o poprawienie odpowiedzi... na odpowiednia*.

P.S
*- odpowiednia odpowiedz to: "bede"

Smagi: Bede

No mnie niestety nie bedzie...poki co nie mam jeszcze auta...ale jak juz bedzie to postaram sie podskoczyc kiedys do Was

Pozdrawiam i milego spotu zycze

jedzie ktos z wro? ja sie nudze okropnie i chyba podskocze Ktos sie jeszcze pisze? moze na shellu (tam kolo mostow - nie wiem jaka to ulica - ale tam, gdzied zawsze) sie pikniemy? 14.30?

heh mogles podjechac na spota hondy fajnie byo mozna bylo sie niezla bryka przejechac hghehe kolesnie wychodzili z niej oszolomieni

zaraz zarzuce zdjecia z olesnicy

olesnica

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-10-17 19:22:10 ]