| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jacekn Opel Omega B Olesnica | 2004-09-06 11:53:38 Witam,
To znowu ja Dalej bujam sie z padnietym ABSem - w serwisie Boscha we Wrocku podlaczyli mi komputer, stwierdzili jakies bledy w przekazniku zintegrowanym ze sterownikiem i przy okazji padniecie lampki na desce rozdzielczej. Spec stwierdzil, ze ABS moze swirowac przez brak lampki - osobiscie w to watpie ale lampke i tak trzeba naprawic. I tu pytanie - Jak sie do niej dostac? Moglbym prosic o jakis lopatologiczny opis demontazu licznika? Pozdrawiam, Jacek Nienaltowski |
jacekn Opel Omega B Olesnica | 2004-09-06 19:28:23 Witam,
Nikt nie powiedział i musiałem sam Jakby ktoś chciał wiedzieć to należy wyjąć oba środkowe nawiewy (ustawiając kratki maksymalnie w dół) wraz z ich gniazdem (na dwóch śrubach) i odkręcić znajdującą się pod spodem pierwszą śrubę trzymającą licznik. Druga znajduje się pod osłoną kolumny kierownicy - trzeba odkręcić 3 śrubki pod spodem i dwie przy samej kierownicy, skierowane główkami w strone kierowcy i przykryte czarnymi kapturkami (trzeba obrócić kierownicę by je zobaczyć). Po zdjęciu osłony pod licznikiem jest druga śruba. Licznik lepiej wyciągać od prawej strony odłączając uprzednio kabel do wyświetlacza radia/komputera. Zrobić z tego poradę ze zdjęciami? Pozdrawiam, Jacek Nienałtowski |
ARTI32 Opel Omega Kombi Skierniewice | 2004-10-14 07:11:56 OCZYWIŚCIE JAK BYŚ MÓGŁ TO ZRÓB TĄ PORADĘ POPARTĄ ZDJĘCIAMI |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2004-10-14 10:01:53 [ wiadomość edytowana przez: Stahu dnia 2004-10-14 10:06:10 ] |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2004-10-14 10:45:29 Kilka razy na forum był opisywany spoób demontażu zegarów
kto ma tablicę |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-10-14 12:49:07 Ja mam, ja!!!
Zresztą, jak możesz pytać?...
----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
jacekn Opel Omega B Olesnica | 2004-10-14 14:13:37 Witam,
Jako autor nieszczęsnego wątku oświadczam, że przed zadaniem pytania przeszukałem forum za pomocą wyszukiwarki (w wersji testowej) i niestety odpowiedzi nie znalazłem. Wykształciłem u siebie ten nawyk przez 5 lat korzystania z usenetu ale takich nowoczesnych forów z wyszukiwarkami w wersji testowej przeszukiwać widać nie umiem Pozdrawiam, Jacek |
DrA eS ... | 2004-10-14 14:29:14 Dwie najpopularniejsze wymowki:
- mam dysleksje / dysortografie / dyscokolwiek - wyszukiwarka jest do dupy A ja na to: - word ma slownik - wyszukiwarka dziala Jak kurwa zdjac zegary po raz enty... Znalezione prze DrA za pomoca niedzialajacej wyszukiwarki w wersji testowej |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2004-10-14 15:51:48 A tak sie staralem dokladnie to opisac |
jacekn Opel Omega B Olesnica | 2004-10-18 20:42:30 Witam,
DrA: I po co te nerwy? Nie pamiętam dokładnie jakich słów kluczowych użyłem w czasie wyszukiwania odpowiedzi, fakt jest taki, że nie znalazłem tego świetnego opisu autorstwa Kartosa. Nie twierdzę, że "wyszukiwarka jest do dupy" ale niestety jej funkcjonalność jest dość ograniczona, np. dlaczego słowo kluczowe musi być dłuższe niż 3 litery? Dlaczego nie mogę jednocześnie wyświetlić wiadomości ze słowem kluczowym odnalezionym w tytule i treści wiadomości? I tak dalej. Word ma słownik? ROTFL, polecam fun.from.hell.pl, tam jest sporo kwiatków z tego "słownika"... Proponuję EOT. Pozdrawiam, Jacek |
DrA eS ... | 2004-10-18 21:39:04 Hehehe... jestes szablonowym userem forum
Wpisalem ale mi nie dziala... Wyszukiwarka to maszyna. Naucz sie ja obslugiwac skoncza sie problemy. Ale to zachodu troche wymaga i poznania sposobu jej pokretnego dzialania. Prosciej stwierdzic, ze wyszukiwarka nie dziala, Gates to pacan ktory nic nie umie zrobic porzadnie... itp itd... I walic posty az sie w koncu zakopiemy w kilkuset stronach powielanych informacji. Now EOT. |