Fotki ze środowego spotu PTK Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

fiat borygo prezentuje sie naprawdę korzystnie

ŁoŁ nie no spoxik ,fajny fiacik , ech też bym takiego chciał...

Zdjęcia są naprawdę zajefajne, musimy popracować nad tym, żeby coraz więcej tak niezwykłych furek pojawiało się przynajmniej na zlotach nie mówię,że na ulicach, byłoby... ach można tylko pomarzyć.

A czyje jest to coupe?

hm. Łajka?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

daj znać następnym razem SRX...

Zeby nie cienias i inne dziwne auta w tle mozna by uwierzyc ze spot odbyl sie gdzies w 1985 roku

Fajowe fotki

pozdr

Than, żeby nie pewien cichociemny radiowóz, który kręci się po parkingu przy okazji każdego spotu...

Piękne autka,jak miło popatrzeć na takie cacka
Cóż to za felgi ma Lajka w QP??

Podczepie się pod ten wątek.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam (jak każdego tygodnia) na spocik i w tą środe.
W nadchodzącym spociku szykują się dwie naprawde duże niespodzianki, wręcz smaczki dla wszelakiej maści fanatyków FSO oraz Fiata.
Zdradze tylko tyle iż pojawią się auta nietuzinkowe i raczej wyprodukowane w małych ilościach.

P.S.
Borygo jak znajdziesz chwilke wpadnij, z pewnością nie pożałujesz.

Cytat:
2004-12-12 10:49:41, Piter20 pisze:
Than, żeby nie pewien cichociemny radiowóz, który kręci się po parkingu przy okazji każdego spotu...

Piter dopiero wstalem i nie mam jeszcze wszystkich systemow wlaczonych ... jaki cichociemny radiowoz bo nie kumam

pozdr

Pod nieobecność Pita...pozwole sobie na wyjaśnienia.
Streciu ma poloneza po policyjnego, słowem cichociemny.
Zapewne o to chodziło, swoją drogą juz nie raz mieliśmy dłuższe rozmowy z policją w sprawie " podejrzanych, grupowych spotkań na ciemnym parkingu"...żeby było mało w centrum wrocławia.
Pozdrawiam.

Dzieki za wyjasnienia teraz wszystko jasne bo juz myslalem ze jakis Wilk jakims RSem sie kreci hehe

pozdr

...wilki jakieś...
no też się kręcą.

To pozdrowcie Wilki odemnie przy najblizszej okazji

pozdr

Pozdrowicie

o której ten spot klasyków???

To są wspólne spoty FSO PTK, FEFK i DKT SQAD. W każdą środę o 19:00 na parkinku pod Pocztą Główną w pobliżu pl. Dominikańskiego.