Gdzie kupić rozpórkę na kielichy do Espero 2.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bedę wdzieczny za porade!!

Mozesz zrobic w El tecu za 350 zl albo sam. A jak nieumiesz sam to moze ci pomoc kolega Malyzyk jezeli oczywiscie bedziemial ochote ja zrobic bo jak wiesz do esperakow nic niema

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2004-10-25 12:40:36 ]

el tecu ?? gdzie to??

taka firma obok warszawy Maciek GT wie gdzie t jest ale tez slyszalem ze Jacky robi do esperaka tylko niewiem jaka cena

Sprawdź priv-a!
P.

[ wiadomość edytowana przez: pyrekcb dnia 2004-10-25 23:15:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: pyrekcb dnia 2004-10-25 23:15:45 ]

swego czasu niejaki viggen to robil w wawie i chcial za to ponizej 200..o ile dobrze pamietam nie wiem czy nic sie nie zmienilo..tutaj sa na niego namiary

Ja mialem rozpurke od vigena kaszana niewarto brac

Cytat:
2004-10-26 15:14:21, Bartek1112 pisze:

mozesz uzasadnic..??

Cytat:
2004-10-26 15:14:21, Bartek1112 pisze:

qbaj! Kolego! Proszę WIERZYĆ Klubowiczom !! - Nie pytaj o "uzasadnienie" - KASZANA to baaaardzo odpowiednie słowo!

Niestety!...Ja też zamówiłem/kupiłem od Vigena!...leży gdzieś w piwinicy...złom! do niczego innego się nie nadaje
Zresztą wymienialiśmy kiedyś uwagi z Bartkiem bo myślałem, że tylko u mnie była jakoś "spaprana" ale nieeeeee....to po prostu KASZANA

Cytat:
Mozesz zrobic w El tecu za 350 zl albo sam. A jak nieumiesz sam to moze ci pomoc kolega Malyzyk jezeli oczywiscie bedziemial ochote ja zrobic bo jak wiesz do esperakow nic niema

kolega malyzk nawet lubi się z takimi rzeczami pier.. (bez skojażeń) oczywiście jeśli jego robota sie komuś podoba.
jeśli tak to nie widzę przeszkód

pozdrawiam

ja do 1.5 zamawialem w sparco. kosztowala dosc duzo bo 600 ale pasuje idealnie

Cytat:
2004-10-31 10:47:10, szwagroski pisze:
ja do 1.5 zamawialem w sparco. kosztowala dosc duzo bo 600 ale pasuje idealnie

Tylko cena jest KOSMICZNA!! ....600zł to już wymierny procent wartości całego auta!! /tym bardziej, ze nie jest to nowy wzór specjalnie tworzony na rzecz jednego egzemplarza!! -o ile się nie mylę Lego miał dawno dawno temu rozpórę również ze Sparco/....może ktoś ma lepszego, bardziej "ludzkiego" pomysła ??

No bo moze i ja bym sie dopisal do tej listy

Mam do roboty zawiechu, wiec myslaem, ze sobie zaszaleje i taka rozporke walne przy okazji, ale 6 stowek... jejku jejku..... to deko duzo. Moze ktos ma spawarke pozyczyc ?

Malyzk - to moja podpowiedź!!!

Pozdr. P.

P.S. Chyba mnie nie zaszlachtujesz za to...???

Witam,

Ogolnie zrobic porzadna rozporke w dobrej cenie to zaden problem.
Goscie z Oldcaru co mi robili wydech moga bez problemu piekne rozporzeczki z nierdzewki zrobic tylko jest kwestia sruby rzymskiej.
Ch... wie gdzie ja kupic
Bez sruby moga zrobic od reki. Jak ktos wie skad wziasc srube rzymska to moge sie podjac zalatwienia wiekszej ilosci takich rozporek. No i jakosc bedzie wysoka...

Pozdrowienia
Jadzwin

Cytat:
2004-10-31 22:49:36, Jadzwin pisze:
.....Jak ktos wie skad wziasc srube rzymska to moge sie podjac zalatwienia wiekszej ilosci takich rozporek.."

No to mnie zaimponowałeś Jadzwin!
Naprawdę!!

Sciągnij od "rozpórkowców" wymagane parametry /wymiary i inksze średnice / śruby - kolega zna bardzo dobrego tokarza, załatwimy materiał i będzie po problemie!....

Może w końcu doczekam się rozpóreczki? ....no i nie tylko ja jak widzę ...

Z materialem nie bedzie problemu
Goscie wszysto zrobia co trzeba... Robili juz nie jedna i nie dwie rozporki jakkolwiek zawsze pod wymiar bez sruby rzymskiej a ja chce ze sruba
A jak widze wsrod szacownych kolegow zainteresowanie jest to nie widze przeszkod ze jak dla mnie zrobia to i kilka sztuk przy okazji tez moga

Pozdr
Jazdwin

Nioooo...pisząc o materiale miałem na myśli materiał na śruby oczywista!........no i mam WIELKĄ NADZIEJĘ, że 1,8 ma te same "kształty" pod machą co 2.0 i że nie będę musiał targać np zbiorniczka spryskiwacza czy innego płynu hamulcowego przy montażu rozpóreczki ??

Jadzwin!...napisz dlaczego koniecznie chcesz wersję ze śrubą rz. ??
Przecież np. tez ze SPARCO co widziałem w Espero somy "stałe" czyli śruby niet.......nie znam się jednak więc pytam

Espero jest za lipne nadwoziowo by bawić się w nieregulowane rozpórki.

Popytam o śruby

No wlasnie Srube sie skreci i bedzie git a taka sruba kosztu duzo nie podnosi...
A co do zbiorniczkow na plyny to w najgorszym razie beda potrzebne rozne epseraki do przymiarek

Pozdr
Jazdwin