Wszystki TYLKO o e34 525 TDS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę w wszelkie informacje na temat tego modelu, czyli 525 TDS E34, ale żadnych porównań, tylko same opinie najlepiej urzytkowników tego modelu!

Witam,
Coś się ten post nie cieszy zainteresowniem ku mojemu wielkiemu zmartwieniu,jestem dumnym posiadaczem takiego autka i jak na razie (uzywam go 1 miesiąc) jestem pod dużym wrazeniem-praktycznie nei mam z nim żadnych problemów-jedna tylko sprawa,w momencie zakupu był zalany opałem(sic) i pływały mu wolne obroty-dolałem ON i sytuacja się unormowała.Pomyślałem sobie że to kwestia tego,żecałe życie furka jeździła n adobrym paliwie i takie zmiany to musi cieżko przechodzić.Podsumowując auto prowadzi się pięknie,akustyka wewnątrz super,ekonomika spoko -dla porównania mam Golfa III benzyna o którego dbałem i jeździłem nim 5 lat -zastanawiam się teraz dlaczego.
Pozdrawiam

może się ktoś odezwie na temat tego auta

Ja mam też touringa.
Buda jak we wszystkich E34 - duża, komfortowa, w środku między przednimi fotelami stolik z dzwignią zmiany begów . Z przodu na miejscu pasażera większość ludzi wyprostuje nogi bo jest kupę miejsca. Zawieszenie jest super... to poprostu całkiem inna bajka w porównaniu z samochodami typu Skoda Oktavia, czy nawet Passat. Jak nim jeżdżę to mam wrażenie, że jest jak zapaśnik leżący na brzuchu, opierający się przerzuceniu na łopatki - cała masa tuż przy ziemi
Silnik - typowy kompromis pomiędzy osiągami a konsumpcją. Jego dźwięk w zestawieniu z dmuchawą na wisko budzi respekt, szczególnie jak zbliżając się do skrzyżowania zwalniasz redukując biegi . 6 garków daje o wiele kulturalniejszy odgłos niż przy klasycznych dieslach. Nie należy go męczyć póki się nie rozgrzeje i uważać na temepraturę by nie przegrzać, bo ponoć pękają w nich głowice.
Po prostu kawał fajnego samochodu.
Aczkolwiek, jak się chce doznań ścigacza to benzynki pewnie są fajniejsze (lub chip do silnika).
Opinie użytkowników będą zawsze tendencyjne . Zważając że masz 735

[ wiadomość edytowana przez: sim_one dnia 2004-10-19 23:34:08 ]