| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zachar omega b olsztyn | 2005-04-19 23:10:45 Witam wszystkich Mam pytanie dotyczące opon ze strony głownej . Czy ktoś kupował opony z tej firmy i co może powiedzieć o jakości sprzedawanych tam opon. |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-04-22 09:59:54
Z tego co zdołał mnie uświadomić Janusz to raczej nie chodzi o samą prędkość, a o wytrzymałość przy nagłym hamowaniu z takiej dużej prędkosci - co by się nie rozlazły czyt.nie rozwarstwiły. |
DaxC26NE 3xFSO WGM | 2005-04-22 16:52:20 Oczywiscie samo podrozowanie prosta droga dużo mniej wysila opony niż jazda po zakrecie, uderzenia od wybojów czy hamowanie. Ale jest taka zasada, że jeżeli samochód jest chociaż w stanie teoretycznie przekroczyc predkosc z indexu opony to powinno sie wybrac taką z większym indexem... ale to oczywiscie teoria...
Opony klasy premium mają dość duże różnice cenowe między H i V więc pokusa oszczędzenia choćby na indexie jest duża. |
Zachar omega b olsztyn | 2005-04-24 13:01:59 Chodzi mi o opony www.oponytanio.pl nie wiem czy mam kupować czy nie czy to solidna firma która je sprzedaje. |