[21072] Zęby kierownicy - Jak odkręcić kierownicę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile zębów powinna mieć zębatka w nabie sportowej kiery w 2107?
Sprzedawca mówi , że 21 ale chcę się upewnić.

Kolejna sprawa, jak zdjąć bez szkód oryginalną kierownicę w moim klasyku?

Cytat:
2005-01-02 22:28:14, kgs pisze:
Kolejna sprawa, jak zdjąć bez szkód oryginalną kierownicę w moim klasyku?

hehehe zaopatrzyc sie w odpowedni klucz, zdjąc zaślepke z logo łady znajdująca sie na srodku kiery, odkręcić i zdjąć

Ale ile na wałku kierowniczym na wieloklinie mam zębów w 21072?

Ile zębów na wieloklinie ma kierownica w 2107? Potrzebuję pilnie tej informacji.

rany ciężki pytania zadajesz a kto by to liczył , jest to tak zwany gruby wieloklin czyli pasujący od np. starego typu malucha bo potem montowali juz drobny wieloklin przynajmniej w maluchach.
a ile jest tam zębów ...... no cóż podejżewam że jak ktoś nie policzy specjalnie to ci nie odpowie na to pytanie bo to jest jakis standart dla danych modeli po prostu gruby wieloklin i tyle

Cytat:
2005-01-05 00:56:48, dobry pisze:
rany ciężki pytania zadajesz a kto by to liczył , jest to tak zwany gruby wieloklin czyli pasujący od np. starego typu malucha bo potem montowali juz drobny wieloklin przynajmniej w maluchach. a ile jest tam zębów ...... no cóż podejżewam że jak ktoś nie policzy specjalnie to ci nie odpowie na to pytanie bo to jest jakis standart dla danych modeli po prostu gruby wieloklin i tyle

Czy ktoś ma fotkę tegoż?

Tu zobaczysz jak wyglada wieloklin.zdjecia

kierownice znam i sam mam na nia ochote.... a o felgach nic mi nie mowiłes zdrajco

ps fajnie leje ze nie widze ulicy 50m dalej
pozdro

Bo to sa 14 fiatowskie i z przodu trzeba dystanse miec do lady

Cytat:
2005-01-05 13:25:20, Jasio pisze:
Bo to sa 14 fiatowskie i z przodu trzeba dystanse miec do lady

a ja niby jakie chciałem zdrajco 12" ???

ps. widze jaskowe odnawianie na nich

[ wiadomość edytowana przez: arsen dnia 2005-01-05 14:40:51 ]