Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2004-10-20 10:40:35 Krzyżyk panie |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2004-10-20 11:17:06 ale się koleś rozpisał, a w dodatku bardzo mądrze ![]() ![]() |
![]() thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-10-20 14:49:53 No tak patrzac na jego zrodla mozemy sie spodziewac ze za pare dni bedzie w Fakcie a pozniej w Uwadze na TVNie haha
pozdr |
![]() Wafelj Daewoo Nubira II Warszawa | 2004-10-20 16:56:14 Co on a za brednie wypisuje??!!
jeszcze (chyba to miało to oznaczać) za źródło podaje puls biznesu!! akurat to gazete to ja czytuje (na studiach mam za darmo), i tam akurat nic złego nie piszą o FSO wręcz przeciwnie - wiedzą że farbyka jest częscią historii, a teraz zaczyna być łakomym kąskiem ze względu na umiejscowienie i inżynierów nie tylko dla ZAZa (który de facto nie chce wchodzić, a chce utrzymać produkcję LAnosa), a wejść to chce konsracjum (jeżeli można to tak nazwać) - ROVER - SAIC (szanghai automotive industry corporation czy jakoś tak) - największy chinski producent. Ponadto dzisija na polsacie oglądałem autoświat TV gdzie było o powrocie FSO do starej nazwy - wypowaiadali się dziennikarze, i różni ofecjele - że FSO musi istniejć i musi produkować Polskie auta, ale też musi mieć inwestora który na ich produkcję wyłoży hajs, ponadto życzyliu szczęści FSO a ten kolo który to napisał to musi być sk@#$%”ński sprzedawczyk, dupoliz zachodu!! |
![]() atu_1 warszawa | 2004-10-20 17:49:43 Też czytuję Puls Biznesu i nigdy nie słyszałem złego zdania na temat FSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2004-10-20 18:41:45 Jaki jest adres emaliowy do tego "automoto"? Mam ochotę przesłać im trochę gwiazdek. ![]() |
![]() piotrekdj Miłośnik FSO FSO POLONEZ ANALOG S ... Warszawa | 2004-10-20 21:13:03 poj*%^&y redaktor szkoda gadać |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2004-10-20 21:18:34
redaktor prowadzący: adam.szczepaniak@bauer.pl więcej nie chce mi sie pisac, |
![]() Yoshi81 523I Łódź | 2004-10-20 22:42:20 Auto Moto się znacznie pogorszyło.
Kiedyś kupowałem. |
BassenMS Miłośnik FSO Warszawa-Praga Płd. | 2004-10-20 23:18:10 Ja mu dam byznes-park zamiast FSO! Burak jakiś niedojrzały, pięć gwiazdek jego w cztery gwiazdki dwanaście gwiazdek mać!
|
PAGAN Wwa | 2004-10-21 10:17:55 newsweek to wieksze dno niz metropol. napiszcie temu frajerowi pare gwiazdek. cztery gwiazdki jeden. |
![]() MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2004-10-21 21:16:46 A mnie to juz slow brakuje ![]() Z drugiej jednak strony jak czytam, żeby miejsce po FSO właściwie zaorać i zrobić zamiast Fabryki jakiś park rozrywki lub inne bzdety to krew mi się gotuje. Jak ktoś już słusznie zauważył, widocznie lepiej jest gdy dopłaca się do węgla eksportowanego do krajów sąsiedzkich, lepiej jest płacić na pijaków co siedzą na rentach na koszt państwa i drwią sobie ze wszystkich. Zatem wniosek z tego że jednym się dopłata po prostu należy, a innym nie. Jak zwykle w naszym Państwie mamy kolejny przykład na "równość" wszystkich obywateli i podmiotów. Obawiam się jednak, że nie znajdzie się osoba na tyle władna i kompetentna żeby sprawę FSO załatwić raz i zrobić to dobrze. Że nie znajdzie sie człowiek który mając wpływy będzie jednocześnie orędownikiem całej sprawy związanej z FSO, który by czuł głębszy sens w zapewnieniu przetrwania Fabryce. Przetrwania ale takiego co pomogłoby im złapać głębszy oddech i zacząć na siebie zarabiać poprzez modernizację produktów, poprzez politykę kadrową i ekonomiczną, dbałość o klienta w trakcie zakupu i eksploatacji samochodu (np. kompetentne serwisy). Bo nie sztuka jest stale ładować kasę i żeby nic z tego nie było. Sztuka raz pomóc i potem sie tylko przyglądać czy sprawy idą w dobrym kierunku i w razie potrzeby tylko korygować. To chyba tyle co chciałem powiedzieć w tej bądź co bądź smutnej dla mnie sprawie. |