Bateria kaput..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Padla mi bakteria i zaczalo mnie dosyc mocno interesowac jak nastawic zegar, szukalem na forum ale nie udalo sie nic ciekawego na ten temat znaleźć. Jezeli słabo szukalem to prosze sie nie oburzać
Podeślijcie z łaski swojej jakiegos infosa bo nie mam pomyslu jak go przestawic...

Z góry dzieki

Pozdrawiam

ahaaa - Oma A z kompem oczywiscie

nie ma tłumaczenia !

[ wiadomość edytowana przez: mega_3 dnia 2004-10-19 00:05:30 ]

Jak to możliwe,ze Yahoo nie umie korzystać z wyszukiwarki
A tak serio to sie wstydzic powinieneś, znalezienie tego zajmuje 3 sekundy.

spokojnie panowie, w wyszukiwarce zazanczone bylo 'tylko z ostatnich 30dni' i dlatego nic mi nie znalazla!!

Strasznie sie wstydze, nie wiem teraz jak dac sobie z tym rade...

byee

weterani sa bezlitosni - nie ma przeproś !
zielona tablica pojawia się ostatnio co 3 post ))

Horror, terror, marmelada , biedny Yahoo, że też go tak sponiewierało

Cytat:
2004-10-19 00:43:41, yahoo_ pisze:
Strasznie sie wstydze, nie wiem teraz jak dac sobie z tym rade... byee

za karę powinieneś teraz zmienić nick

Ala, nie znajdziesz choć odrobiny zrozumienia? , przecież on cierpi i wstydzi się , poza tym złożył samokrytykę przed kolektywem, nie godzi się być tak okrutnym

Cytat:
2004-10-19 09:19:06, mckornik pisze:
weterani sa bezlitosni - nie ma przeproś ! zielona tablica pojawia się ostatnio co 3 post ))

bo LOB to LOB i nie ma to tamto!

Dobra , swoje odcierpiał - ja opisze ustawianie zegarka jeśli jeszcze nie ustawiłeś
Między dwoma głównymi przyciskami do komp. pokładowego masz dwa małę (takie "na długopis"). Lewy do ustawiania godzin , prawy minut. Ustawiasz nimi właściwy czas - wówczas "dwukropek" na wyświetlaczu "miga" , wciskasz wypukły przycisk sterowania komp. i dwukropek zapala się na stałe - zegar ruszył
Pozdr.

hehe

dzieki Robertho, juz udalo mi sie go nastawic.
Przy okazji testowania wszelkiego rodzaju kombinacji przyciskania przyciskow od kompa trafilem na cos co wyswietla sie po dluzszym przytrzymaniu obu klawiszy, wyswietla sie m in jakas 4cyfrowa liczba w stylu 1527...
Coz to takiego sie zastanawiam? wiecie moze cos na ten temat?

Pozdo

Hehehe

Za ten numer z przyciśniętymi przyciskami to nie jedną ale kilka tablic naraz można otrzymać!

Toż to jeden z przebojów wszelkich forum dot. Opla

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

buahahahah, tego sie obawialem - dobra to ja juz sie lepiej nie odzywam

Przebojem byc moze gdzies jest, na tym forum znalazlem jednego posta ktory porusza temat >>TU<< ale niestety nikt tam nie udzielil odpowiedzi na to pytanie...

Z tablicami prosilbym sie jeszcze przez chwile wstrzymac