Stegny 20.XII - 23:00 - mini spot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam wszystkich chętnych z wawy i okolic oraz każdego kto będzie w pobliżu na parking przy stegnach 20.XII piątek. Można sobie poćwiczyć jazdę na śniegu no i oczywiście pogadać

Ja napewno będę i wezmę tradycyjnie aparacik ale nie wiem czy o tak poźnej poże będzie coś widać na zdjęciach

przyjade ale innym samochodem
moje biedactwo będzie stało rozebrane na kanale

PRZEGLĄDZIK 120 tys stuknęło co prawda tydzień temu....ale dopiero teraz sławek miał wolny kanał.....

Moja esperynka postoi sobie tak do poniedziałku.....

PS!!
Krzysiek a czy Twoje espero nie stoi przypadkiem teraz u SŁawka????

A no moje właśnie dzisiaj je odbieram , widocznie to ja zajełem ci kanał

no to mini zlot się odbył było nas czterech Ciekaw jestem jak fotki, moja esperynka była najbrudniejszym samochodem

Zrobiłem o wiele więcej zdjęć, ale wyszły tylko i wyłącznie zbliżenia poszczególnych elementów. Zrobiliśmy też parę fotkek grupowych ale było po prostu na takie zdjęcia za ciemno i musiałem pare fajnych wywalić bo się do niczego nie nadawały.
W takim razie umieszczam tu tylko fotki Esperaka Diackona, bo moje Espero to już każdy na fotkach widział i macie go pewnie już dosyć...
Tico które widać w tle należy do mamy Tomka Mydłowskiego...

Bylo fajnie ale szybko musiałem się ulotnić.
29.XII pokaże się swoim. Mam nadzieję, że do tego czasu wymienię tą nieszczęsną maske

KeyJey

No Łukasz, inne też są fajne chociaż zabrudzone
Krzysiek, co z "budzikami", czy są faktycznie czerwone, bo zdjęcia tego nie oddają ?
Acha, fajne białe światło z przodu !

Dla sprostowania, zdjęcia zostały chyba troszkę rozjaśnione przez Łukasza. Światła z przodu to postojówki, mają kolor zielony (nie wiedziałem co zrobić z kapturkami z żarówek od podświetlania zegarów), zegary są podświetlane na czerwono, problem tylko z podświetleniem wskaźnika temperatury (mniejsza bańka żarowki niż pozostałe. A samochód brudny , bo nie chcę ryzykować że zamarźnie No ale dzisiaj chyba jednak go umyję
P.S.
Na 4 zdjęciu najlepszy mój pomysł.............instalacja LPG

Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi
Pozdrawiam - Diackon

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2002-12-21 13:18:28 ]

Zazdroszcę Ci tłumika, wyglad 1. klasa, tylko dlaczego już go tak zabrudziłeś . Jesli kosztował 300 zł to poproszę go paczką na świeta wraz z zestawem wieszaków i uszczelek - oczywiście pokrywam wszystkie koszty.
Załuję, że nie mogę ze wzgledu na odległość uczestniczyć w Waszych meetingach, ja mimo że rozdałem już tonę ulotek nadal jestem poznańskim jedynakiem.

Maćku75, ten tłumik udało mi się kupić za trzysta bo gość z warsztatu zrobił go dla klienta do Meganki Coupe, ale ten się wycofał bo sprzedawał auto. Ogólnie tłumik tego typu tylko że z owalną pojedyńczą końcówką to koszt 350- 370 zeta z montażem.

Ty się Krzysiek nie martw brudem na swoim samochodzie. Gdybym przyjechał to z pewnością ja miałbym najbrudniejszy samochód - już jest kompletnie czarny razem z kołpakami. Ale na 29, obiecuję, umyję samochód

Ładny tłumik, a podświetlenie zegarów to trzeba zobaczyć na własne oczy.

No fajnie.. szkoda że nie mogłem..
A tłumiczek wygląda rasowo, sam myślę o podobnym.... tylko ten drugi odbyt z tyłu...