| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaume SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara Warszawa | 2004-10-23 10:06:16
u mnie próba demontażu zderzaka tak samo się skończyła: obie duże śreuby były uprzejme się ukręcić. Mimo że je (na tyle na ile pozwalał brak podejścia) opukałem, oliwki psiknąłem. Niestety zostało ich w środku na tyle dużo, że dalej trzymają. Tak że jak kiedyś zajdzie prawdziwa potrzeba domontażu zderzaka, będzie niezła jazda A co do zdejmowania kół: na pewno łatwiej będzie zdemontować nadkola, jeśli się zdejmie koło. A właściwie jest to konieczne, bo - przybajmniej u mnie - niektóre z blachowkrętów mocujących nadkola są blisko środka koła. A biorąc pod uwagę stan zasyfienia, przerdzewienia tych wkrętów, trzeba mieć dobre podejście, a i tak połowę łbów bedziesz musiał obciąć diaxem pzdr, kowal |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-10-23 10:24:43
Wlasnie o tym mowie Co do tych srub to mam podobnie Pozdr |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-10-23 10:25:31
Wlasnie o tym mowie Co do tych srub to mam podobnie Pozdr |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2004-10-23 15:39:00 ....ja tam podniosłem tył do góry, zdjąłem koła, wykreciłem 4 wkręty mocujace nadkole... boczne mocowanie zderzaka na 2 nakrętkach po kazdej stronie i już. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-10-23 22:06:36
No wlasnie - ale kazda ze srub chodzi jakby chciala, a nie mogla, wiec boje sie z lekka tak zdejmowac je, gdy bedzie podniesiona Pozdr i dziekuje |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2004-10-24 13:47:24 ....ja robiłem to jakis miesiac temu.... sciagałem i przedni i tylny.... prostowałem mocowania, konserwacja i takie tam....
...ale co wazniejsze u mnie 14 letnie sruby odkrecały sie bez problemu.... pomimo ze autko jeździ po terenach raczej niezbyt przychylnych.... (góry,,, boto)..... |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-10-25 00:29:47
A moja caly czas jezdzona po drodze i bede musial je demontowac w sposob hardcore'owy Pozdr |