Pozdr i czekam na pomocna wypowiedz (byle szybko, bo zderzak odpadnie - hihi
| « Poprzedni | Nastpny » |
jaume SYMPATYCZNY GO ada Samara Warszawa |
u mnie prba demontau zderzaka tak samo si skoczya: obie due reuby byy uprzejme si ukrci. Mimo e je (na tyle na ile pozwala brak podejcia) opukaem, oliwki psiknem. Niestety zostao ich w rodku na tyle duo, e dalej trzymaj. Tak e jak kiedy zajdzie prawdziwa potrzeba domontau zderzaka, bdzie nieza jazda A co do zdejmowania k: na pewno atwiej bdzie zdemontowa nadkola, jeli si zdejmie koo. A waciwie jest to konieczne, bo - przybajmniej u mnie - niektre z blachowkrtw mocujcych nadkola s blisko rodka koa. A biorc pod uwag stan zasyfienia, przerdzewienia tych wkrtw, trzeba mie dobre podejcie, a i tak poow bw bedziesz musia obci diaxem pzdr, kowal |
MikeB SYMPATYCZNY GO Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zanieony Kaczogrd |
Wlasnie o tym mowie Co do tych srub to mam podobnie Pozdr |
Wlasnie o tym mowie Co do tych srub to mam podobnie Pozdr |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GO VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Porba | ....ja tam podniosem ty do gry, zdjem koa, wykreciem 4 wkrty mocujace nadkole... boczne mocowanie zderzaka na 2 nakrtkach po kazdej stronie i ju. |
No wlasnie - ale kazda ze srub chodzi jakby chciala, a nie mogla, wiec boje sie z lekka tak zdejmowac je, gdy bedzie podniesiona Pozdr i dziekuje |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GO VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Porba | ....ja robiem to jakis miesiac temu.... sciagaem i przedni i tylny.... prostowaem mocowania, konserwacja i takie tam....
...ale co wazniejsze u mnie 14 letnie sruby odkrecay sie bez problemu.... pomimo ze autko jedzi po terenach raczej niezbyt przychylnych.... (gry,,, boto)..... |
A moja caly czas jezdzona po drodze i bede musial je demontowac w sposob hardcore'owy Pozdr |
| « Poprzedni | Nastpny » | |