Pub STREET

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec dzis pierwszy przy okazji zreszta wstapilem tam. Napewno slyszeliscie o tym w Modlinie. Na otwarcie mi sie nie chcialo jechac, za to dzis bylem. Stwierdzam ze jedynym wielkim minusem jest brak piwka , niestety to z powodu nie uzyskania koncesji przez cala Arkadie gdzie sie miesci ten pub. Ogolnie wystroj, atmosfera i ceny w porzadku, nie mozna sie przyczepic. Do tego na duzej plazmie mozna sobie poogladac rozne filmy ze streetow, popisowki motorkow i relacje z modlina ( widzialem nawet autko prezesiatka jak startuje ).

Nie pisze tak tego bez celu, gdyz jesli ktos bedzie kiedys z was w stolicy i nie bedzie wiedzial gdzie siasc, pogadac, mam nadzieje ze niebawem i napic sie piwka, to goraco polecam. To jest jedno z niewielu miejsc, gdzie czlowiek, ktory nawet przyjdzie sam, nie bedzie sie nudzil . Pozdrawiam

P.S. Jak sie dorobimy, to robimy taki w Stalowej, nie ma bata .

Super pomysl z takim pubem. Pewnie tez mozna zobaczyc tam cala smietanke z modlina
Btw ostatnio ogladalem fotki z imprezki z okazji 2gich urodzin streetracing.pl ktore mozna zobaczyc tutaj
To chyba nie o tym miejscu mowisz?

ALez o tym miejscu mowi na kochany Grzes. Sam tam pewnie sie negliżował, ekshibicjonista jeden Pifo ma byc podobno na wiosne, razem z gorodkiem na zewnatrz knajpki.

Hehe taaa Tomeczku , na szczescie fotograf byl przekupny i wykasowal moje fotki . A lokal calkiem inaczej wyglada, w sensie spokojniej .

Heh, to grzechem jest byc w wawie i nie odwiedzic tego Pubu Tak jak w krakowie nie pojechac na czyzyny gdzie sa wyscigi

Hehehe jak nie pojechac na weekend z Rybalem do Englishtown wyprobowac jego 400 KM supre

Mozna sie kiedys tam wybrac Sam bym sie z checia przejechal