Moje nowe alusy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam alusków, R14. Opony będą standardowe czyli 185/65.
Jeżeli cena będzie niewygórowana to oczywiście podjadę po nie w dowolne miejsce.
Namiary w profilu

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-10-26 21:32:31 ]

DeeJay jak juz mieniasz koła to wez chociaz 15stki kup to zobaczysz jaka frajda jest wtedy z jazdy

a moze moje bys chcial...te co w espero miałem, ja wtedy pomyslalbym o jakichs 16stkach moze

Petersen... masz je gdzieś "ofotkowane" ? Tylko tak wstępnie pytam, bo na wiosne tez myslalem o jakichs alumkach (195 ??) , ale na razie totalny brak kasy (musze zrobil lozysko klimy, bo juz dosc glosno chodzi i wydech - mam piekna dziurke gdzies pod silnikiem i slychac mi go teraz tylko z przodu )A znajac zycie, to jak juz pojade robic wydech... to zrobie wydech, ale pewnie sie na jakims Remusku skonczy albo cos kolo tego (i bedzie po wypłacie ).
btw. slyszalem ze alumy najlepiej zima kupować -> ponoć najtansze są ?

Cytat:
2004-10-24 22:53:37, Petersen pisze:
DeeJay jak juz mieniasz koła to wez chociaz 15stki kup to zobaczysz jaka frajda jest wtedy z jazdy

Piotruś - nie pogniewaj sie na mnie, bo ja nie ze złej woli, ale Twój szwagier też tak mówił i jak to się skończyło ?!
A tak na poważnie to szukam 14tek

[ wiadomość edytowana przez: DeeJay dnia 2004-10-25 07:55:51 ]

No i w końcu...
Dzisiaj dorwałem w końcu aluski. Są to alu marki TYTAN, rozmiar 14 cali; 6Jx14H ET37. Stan jest jak na prezentowanym zdjęciu - praktycznie igiełka :: No i cena : 550 PLN za komplet. Uważam, że w takim stanie to okazja - wszędzie jak patrzyłem od dwóch miesięcy to około 800 - 900 sobie krzyczęli.
Oto one :

Poproszę o komentarze

[ wiadomość edytowana przez: DeeJay dnia 2004-10-26 21:10:10 ]

Cytat:
2004-10-26 21:06:57, DeeJay pisze:
Poproszę o komentarze

Po pierwsze za male, a po drugie osobiscie wolalbym odlozyc wiecej, poczekac i kupic cos ladniejszego . Plusem jest oczywiscie stan felg. Wzialbym sobie takie na zimowki

dobra cena i za ta cene warto..co do designu podpisuje sie pod tym co mowi Qlogic

Moje 15-stki wydają mi się śmiesznie za małe do bryły Espero, co dopiero 14-nastki... Trzeba było zaczekać z kupnem i uzbierać na 15-nastki...
Ja aktualnie przymierzam się do 16-stek.... ....albo całkowitej zmiany samochodu

Mnie się podobają! do tego dobra cena, ładny stan, jest dobrze!!....natomiast rozmiar...no cóż!.. podobno nie rozmiar się liczy
.....A poważniej...powiem to w ten sposób..gdybym miał luzy kasowe to bez zastanowienia kupiłbym do Esperaczka kółeczka 16"

Nie była to kwestia kasy - chciałem 14-tki ze względu na załatwione opony - tu był lepszy interes - dorwałem funfel nówki Michelin Energy za 200 PLN komplet !!!
Widocznie mam spaczony gust , ale te felasie bardzo mi się podobały.

NIE NIE!
Felgi są ładne!
Osobiście uwielbiam szprychówki z rantem ale te są poprostu ZA MAŁE!
No ale jak dostałeś nówki oponki za 200pln to się nie dziwię że takie felgi wziołeś....

Ja tez osobiscie wole 16 cali bo 15 tez sa zamale no ale kazdy ma to co lubi

Cytat:
2004-10-27 17:32:47, Bartek1112 pisze:
... kazdy ma to co lubi ...